MIRELHAY Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 salutare tuturor am deschis acest topic tocmai din nevoia de a discuta si cu alti posesori de buse despre problemele care apar la motociclete si eventuala rezolvare a acestora.....cand gandesti de unu singur ai optiuni limitate cand gandesc mai multi apar solutii si rezolvari Mesaj completat am si eu o problema mare .....bordul face figuri , prima data a cazut afisajul electronic ce indica km parcursi si acum nu-mi mai merge nici indicatoru de viteza ...daca cineva a patit asa ceva sa-mi spuna si mie va rog frumos...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu.... Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 /index.php?showtopic=129949 Ridica putin privirea ametitule si ai sa vezi ca exista un topic, cu detinatori de Busa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Pai... desfa si tu masca de fata... da jos bordul. verifica Sigurantele fuzibile ptr bord... daca totul e ok acolo... arunca un ochi pe mufele care intra in bord ptr. urme de oxidatie... curata-le cu un JakieCleaner... sau spray ptr instalatii electrice... pune-le la loc... verifica traseul de cabluri sa nu fie topit pe undeva...baga cheia in contact si vezi ce zice... Sper sa fie doar atat. Daca nu... mai vezi... tre sa te adresezi unui electrician priceput sa masoare niste fire... si sa aiba rabdare... probabil ai un contact imperfect pe undeva. Mesaj completat Ps:cutia cu sigurante fuzibile e in partea stanga a bordului sub carena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 ia si pune borna la motocicleta e posibil sa-si revina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Serban Duca din bucuresti stiu ca e tare pe mecanica/electrica buse....pe mine m-a ajutat odata pe parte electrica ceea ce multi nu au reusit sa o faca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Cred ca sunt in masura sa te ajut.Sau macar sa incerc.Ce model ai?0727364388 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 te pot ajuta pe elctrica fara probleme numai sa vi la bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 te pot ajuta pe elctrica fara probleme numai sa vi la bucuresti Pai sunteti vecini Nasule, vaca-i paste pe asfaltul parcarii de la scoala superioara de aviatie din BANEASA! Cel putin acolo am vazut-o eu acum cateva luni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate