Sorixu' Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Salutare tuturor am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva,sunt cam nou an domeniu si nu prea ma pricep asa ca mi-as dori o motocicleta de teren si nu prea stiu exact ce sa aleg,motocicleta pe care o detin an prezent nu prea mai face fata asa ca m-am hotarat sa o anlocuiesc cu ceva mai bun,nu vreau sa concurez cu ia asa ca nu vreau fite,vreau ceva care sa ami satisfaca cerintele de a esi la o plimbare la aer curat si sa nici nu ma faca de rusine.Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta : ..............?????............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alesckool Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Cam slab in argumente, la o adica pt ce iti trebuie, la ce vrei sa o folosesti, inaltime, greutate, chestii dinastia.... restrange si tu cercul ca altfel te trezesti cu sfaturi care nu se aseamana deloc, asta pt ca motocicletele de teren sunt impartite in mai multe categorii. Inca o recomandare: citeste subforumum "Vreau si eu enduro" pe care il gasesti aici , sunt sigur ca o sa te ajute mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Te dai si prin oras? Prin aglomeratie? Mergi la drumuri lungi? Pe asfalt? Pe macadam? Cam cat de lungi si in ce proportii oras/drum intins/munte? Mergi cu pasager? Bagaje? Ambele? Esti inalt, solid? Firav? Scund? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorixu' Postat August 6, 2009 Autor Share Postat August 6, 2009 Cam slab in argumente, la o adica pt ce iti trebuie, la ce vrei sa o folosesti, inaltime, greutate, chestii dinastia.... restrange si tu cercul ca altfel te trezesti cu sfaturi care nu se aseamana deloc, asta pt ca motocicletele de teren sunt impartite in mai multe categorii. Inca o recomandare: citeste subforumum "Vreau si eu enduro" pe care il gasesti aici , sunt sigur ca o sa te ajute mult. vreau ceva enduro sau touring,sa ies cu ea ca hobby dar neaparat inmatriculata am in jur de 90 kg,185cm....cam 1500-2000euro si chestii din astea..salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Citeste si tu p'-aicea si poate ca te lamuresti ce vrei. Ai informatii berechet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Dupa ce te lamuresti ce motor vrei ,poate iti face cu ochiul cel din semnatura mea. Succese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate