MauS Postat Iulie 31, 2003 Share Postat Iulie 31, 2003 Ce parere aveti despre sidecar-uri?Ati mers cu asa ceva ?E mare diferenta daca mergi cu atas sau fara? sidecar pt chopper: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazyNINU Postat Iulie 31, 2003 Share Postat Iulie 31, 2003 ??? Ce sa zic..... Cam naspa` pentru unu cu frumusetea aia de Chopper sa aiba(chiar si cu o TANTI) langa el atasu` ala(infect pe langa Motor!!). PAREREA MEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Iulie 31, 2003 Autor Share Postat Iulie 31, 2003 Asta e trike sau motor cu atash?!? oricum mie nu Imi place de nici o culoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat August 1, 2003 Share Postat August 1, 2003 io cred ca e papa-mobilu' cu trei rotzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Postat August 1, 2003 Share Postat August 1, 2003 Mai, pentru pasager e super senzatia sa stea in atas, cu picioarele la zece centimetri de pamant si fundul un pic mai sus, e ca intr-un kart, daca trage bine si motorul sunt senzatii tari garantate. Am vazut si intoarceri pe loc si smecherii pe care nu poti sa le faci pe doua roti, dar chopperele nu mi se par cele mai indicate pentru treaba asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat August 1, 2003 Autor Share Postat August 1, 2003 Tot acelasi motor din alt unghi...nashpa...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat August 1, 2003 Share Postat August 1, 2003 dar asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat August 1, 2003 Share Postat August 1, 2003 tot asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat August 2, 2003 Autor Share Postat August 2, 2003 Aia e masina cu ghidon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 2, 2003 Share Postat August 2, 2003 Asta e o monstruozitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat August 2, 2003 Autor Share Postat August 2, 2003 Da meh....Da' asta e prea de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 30, 2003 Share Postat Octombrie 30, 2003 mda ..e destul de fain sa mergi in atas...am mers cu unul cu o nepra cu 100 km/h...senzatzia e futere....problema ca nu prea potzi face curbele la viteze prea mari...eu nu intzeleg cum dreaq le pun astia atas la speed, ca dupa 40 km/h cam tre sa fii meserias ca sa iei o curba mai bunicica.... am avut si vre-o cateva aventuri cand era sa ne rasturnam ...am mers si pe drum de tzara cu o viteza cam maricica + tot tacamu'..adica frani si derapaje in care imi batea inima ca la porumbel ....deci cam stiu ce inseamna sa merg cu atas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali M Postat Noiembrie 1, 2003 Share Postat Noiembrie 1, 2003 Depinde de gusturi. Dupa ce mi-am luat rusoaica am mers un sezon cu barca dupa mine. Nu a fost chiar asa de nasol. La virajele pe dreapta era cam aiurea ca daca aveam peste 40 km/h si atasul gol in secunda doi il vedeam ridicat in dreptul capului In schimb, cind am pus 500 kg in barca (veneam de la Suceava) mergea mocicleta de parca era nustiu ce masina meseriasa. Stabilitate, viraje luate fara probleme, ce mai, era chiar o placere sa conduc o motocicleta cu atas. Un nached cu atas am vazut asta vara la Vilcea. Nu stiu exact ce marca era. Ce am reusit sa vad din mers a fost motorul (era un patru in linie) si barca care parca era lipita de sosea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Noiembrie 4, 2003 Share Postat Noiembrie 4, 2003 Mie mi se pare amuzant sa te dai uneori cu "barca". Mai mult, nu esti obligat sa porti cascuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 4, 2003 Share Postat Noiembrie 4, 2003 nu e obligatorire casca...da uneorie bine sa o ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate