Sari la conținut

Atas!

MauS
 Share

Postări Recomandate

• 2 months later...

mda ..e destul de fain sa mergi in atas...am mers cu unul cu o nepra cu 100 km/h...senzatzia e futere....problema ca nu prea potzi face curbele la viteze prea mari...eu nu intzeleg cum dreaq le pun astia atas la speed, ca dupa 40 km/h cam tre sa fii meserias ca sa iei o curba mai bunicica....

am avut si vre-o cateva aventuri cand era sa ne rasturnam ...am mers si pe drum de tzara cu o viteza cam maricica + tot tacamu'..adica frani si derapaje in care imi batea inima ca la porumbel :P ....deci cam stiu ce inseamna sa merg cu atas

post-24-1067501803.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Depinde de gusturi. Dupa ce mi-am luat rusoaica am mers un sezon cu barca dupa mine. Nu a fost chiar asa de nasol. La virajele pe dreapta era cam aiurea ca daca aveam peste 40 km/h si atasul gol in secunda doi il vedeam ridicat in dreptul capului :P In schimb, cind am pus 500 kg in barca (veneam de la Suceava) mergea mocicleta de parca era nustiu ce masina meseriasa. Stabilitate, viraje luate fara probleme, ce mai, era chiar o placere sa conduc o motocicleta cu atas. Un nached cu atas am vazut asta vara la Vilcea. Nu stiu exact ce marca era. Ce am reusit sa vad din mers a fost motorul (era un patru in linie) si barca care parca era lipita de sosea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri