XorX Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 Am vazut in manualul de service ca filtrul de aer (la Virago) ar trebui nu numai suflat de praf... dar imbibat in ulei dupa care stors Mi se pare cam aberanta actiunea, mai ales ca in cartea motocicletei u zice asha ceva niciunde.. Pe de alta parte am vazut la MOTUL chiar bidon cu "ulei pt filtru de aer" ceea ce mi-a trezit brusc niste intrebari... fara raspuns. Pina la urma, cum e cu filtrul de aer la moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 Filtrele de burete se curata si apoi se ung cu ulei La fel si cele K&N (exista spray-uri pt asta) sau acelasi tip de constructie (tesatura bumbac ). Filtrele hartie se inlocuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 Filtrele de burete se curata si apoi se ung cu ulei La fel si cele K&N (exista spray-uri pt asta) sau acelasi tip de constructie (tesatura bumbac ). Filtrele hartie se inlocuiesc Iar tu la Viraga ta din Fabrica este de hartie deci doar se sufla daca mai merge sau se inlocuieste daca e muci. uite asa arata filtrul tau. Si aici intra in locasul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Aprilie 1, 2006 Autor Share Postat Aprilie 1, 2006 nuuu... la motorul de 125 (al meu.. cel cu cod 5xj...) filtrul de aer este din burete si este pus peste (ca o caciula) "o pilnie" de cauciuc ascunsa in spatele ornamentului argintiu dreapta (sub reservor, fata-dreapta). pilnia asta se continua cu un furtun catre carburator (asha pare... ). Partea ciudata e ca intre pilnie si furtun exista un obturator la 1/2 sin diametrul furtunului... obturator care este turnat cu pilnia.. oare asta este limitarea cu care vine moto din fabrica?? sa traga mai putin aer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate