maephisto Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 la fuel shut off valve... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 la fuel shut off valve... Primary, Reserve.. La ce motoare am vazut eu pana acum, exista ori PRI ori ON.. deci doar trei pozitii.. Offizieru' are PRI RES OFF (trecerea la rezerva se face manual, mutand switchul in pozitia RES).. Sunt destul de intuitive, zic eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Sunt si motociclete care au 4 pozitii PRI - Primarul, daca nu mai ai benzina cand ajunge la rezerva - muti pe rezerva sau pe ON ON - Ia si din primar si rezerva. REZ - Rezerva OFF - Chiar trebuie sa explic ce face si asta? Asa am gasit eu la o motoreta, dar mi se pare o mare cacanarie. Eu am ON - RES - OFF - simplu ca Buna ziua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midori Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Eu am doar PRI, ON si RES (fara OFF) ON - este normal, fara rezerva RES - rezerva PRI - este pentru cand vrei sa curga benzina fara sa aiba nevoie de vacum. Celalate 2 depind de vacum. Asta se foloseste doar cand verifici nu mai stiu ce la carburatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate