Sari la conținut

Midori

Membra
  • Număr conținut

    131
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Kawasaki ER-5

Midori's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca vrei sa mergi asa inainte sa repari ai grija sa verifici mereu nivelul de ulei inainte sa o pornesti. Am inteles ca daca ai baia de ulei plina de benzina nu e bine sa fortezi sa porneasca. Ceva legat de capacitatea de compresie a aerului si lichidului si cum ca poate sa-ti strice motorul bine de tot. Deasemenea pe viitor poti sa verifici din cand in cand filtrul de aer si sa vezi daca e ud de benzina sau nu. Benzina ajunge in motor prin cutia filtrului de aer. Spor la reparat.
  2. Benzina in ulei ajunge daca ai carburatoarele murdare sau daca busonul cu ON, RES si PRI s-a stricat. Sunt mai multi posesori de ER-5 carora li s-a stricat busonul (garniturile din interior erau imbatranite sau asa ceva) si s-au trezit dimineata cu toata benzina in motor. Merita sa te uiti si la asta inainte sa desfaci motorul. Deasemenea daca ar fi carburatoarele murdare motorul ar fi mai lenes si ar da rateuri. Bafta mare si spune-ne dupa ce rezolvi ce avea si cum s-a reparat.
  3. In sudul germaniei, Munchen merita vizitat. Centrul istoric unde este primaria , palatul regal si alte cladiri vechi, apoi Maximilianum(un fel de cladire a parlamentului) este frumos. De vizitat ar mai fi berariile traditionale si Deutsches Museum (muzeul de stiinta) care sunt foarte mishto, dar nu se pot vizita fara sa ramaneti acolo macar o zi. Apoi mai la sud, aproape de granita cu Austria este castelul Neuschwanstein contruit prin 1800 si ceva, care a fost modelul pentru castelul Disney si pt cel din frumoasa din padurea adormita. Un pic la sud de Stuttgart este castelul Hohenzollern care a fost construit in 1300 si ceva si refacut de cateva ori. Castelul Hohenzollern este mai autentic si are si ceva istorie, foarte multi regi fac parte din familia respectiva. In sudul germaniei sunt oricum multe castele. Doar in bavaria sunt vreo 45. Poti sa cauti pe internet si vezi care te intereseaza. Mesaj completat Si la intoarcere frumos de vazut ar fi Domul din Koln. Un pic mai la nord fata de traseul tau.
  4. @ asoltanei: schimbarea vitezelor la motociclete este mai zgomotoasa decat la masina. Asta asa este si nu ai cum sa schimbi. de reglat poti sa reglezi unde actioneaza maneta de ambreiaj, mai aproape sau mai departe de ghidon (reglajul este la baza manetei) @papa32: suspensia spate o poti regla cu o scula speciala care ar trebui sa o ai in trusa de scule a motocicletei. Suspensia fata o poti regla un pic (max 5-6 mm) din juguri sau in functie de ce ulei ai in furca, dar nu merita sa te complici cu modificat suspensia fata. Unde in italia esti?
  5. Nu stiu ce sa zic. Nu l-am simtit in spate. Dar nu sunt nici cel mai mare expert. Ii vad marginile in oglinzi.. si inca nu l-am avut incarcat cu bagaje ca sa simt vreo diferenta. Dupa ce o sa fac o plimbare de weekend cu bagaje cu tot o sa iti spun.
  6. Suportul de bagaje/topcase a fost vreo 120 de euro, iar parbrizul vreo 20 de euro. Eu am luat un parbriz d'ala mic marca Puig. Ambele le-am luat de la Polo, dar aceleasi la aceleasi preturi sunt si la Louis. Parbrizul este micut si nu ma incomodeaza cu nimic. Nu am apucat sa merg pe autostrada sa vad exact cum este, dar pe drumuri normale pare sa fie o imbunatatire. Eu am luat gri, dar acum ma gandesc.. negru era mai bine, ar fi ascuns zgarieturile de pe ceasuri Suportul de topcase.. mi s-a parut foarte mic cand l-am montat, dar dupa ce am pus si topcase-ul a incaput foarte bine. Topcase-ul il aveam dinainte. Poze:
  7. Eu ma mai uit din cand in cand, dar se pare ca ER-5 e un motor atat bun incat lumea nu se plange ca nu merge sau ca are nu stiu ce problema , deci toti sunt multumiti si se plimba cu motorul. Apropo, tocmai mi-am luat un portbagaj de la Hepco & Becker. Mai are cineva? Aveti idee cum se comporta in timp, cum e cu un topcase montat pe el?
  8. Ar trebui sa mearga sa vada mai multe motociclete si sa se aseze pe ele. Eu am 1.63 si cand a fost sa-mi cumpar motocicleta, am vazut un CB500 si un ER-5. Am ales ER-5 ul in primul rand pentru ca era mai jos (CB-ul nici nu puteam sa-l indrept de pe cric). Apoi dupa un an, mi-am cumparat o sa mai joasa(mai decupata) pt ER-5 pt ca am scapat-o de cateva ori de pe loc in primul an, iar acum e mult mai bine. Merita vazut si GS500. Am auzit ca si ala ar fi mai jos decat CB-ul. Astea cred ca le gasesti sigur in jur de 2000 euro de prin anul 2000. Despre kiturile de coborare sunt multe discutii pro si contra pe aici, dar o sa mai decupata nu este foarte costisitoare si fata de cea standard eu nu am simtit diferenta de confort, dar diferenta de inaltime am simtit-o. Poti sa te interesezi si de varianta asta.
  9. Or fi la ei in calculator vreo 5-6 puteri, dar din fabrica nu au iesit decat 2. Nu am mai auzit nicaieri sa fie ER-5 cu diversi kw. Arata-mi alta sursa decat RAR-ul roman si te cred.
  10. A fost foarte mishto. Am putut sa stau pe toate motoarele pe care am vrut sa le incerc sa vad cum e pozitia si cat de bine ajung cu picioarele jos. Am fost surprinsa sa vad ca BMW GS650 este mai jos decat Gladius, Hornet sau ER-6 si am fost impresionata de Triumph Bonneville care este destul de joasa fara sa aiba pozitia de cruiser si pare usor ca un fulg. Asta o sa fie urmatorul meu motor. Erau si multe motoare Custom. Si pozele: le atasez maine ca azi nu merge
  11. Merge cineva la IMOT? Eu ma duc maine pe la pranz asa. Si o sa pun aici duminica niste poze.
  12. Toate ER5-urile au 37 kw sau 25 kw daca sunt limitate. Toate pleaca asa din fabrica si nu s-au vandut modele cu alte valori. Dar deoarece suntem in romania...ce scrie in talon nu conteaza, e aiurea. Eu am in talon 34kw desi pe actele din italia de cand am cumparat-o scria clar 37kw. Altcuiva de aici i-au cerut sa o autorizeze sau asa ceva pt ca avea 37 de kw in loc nu nush cat cred ei ca tb sa aiba.
  13. Pai Er5-ul meu consuma intre 5 si 6 sau mai mult depinde cum merg cu el. (al meu este din 99 dar nu exista diferente intre modele). Despre antigel.. nu stiu sa-ti spun decat ca de cumparat poti sa iei d'ala de care pui si la masina, de la aproape orice magazin. Eu am luat de la Cora unul gata amestecat, dar nu am apucat sa-l pun l-oi schimba la primavara.
  14. Rammstein concerteaza la Sonysphere in cateva orase din Europa, dar nu la toate. Sonysphere s-a anuntat in Bucuresti pe 25-27 iulie dar inca nu s-a anuntat cine participa. Eu astept sa vad daca e si Rammstein atunci.
×
×
  • Creează nouă...