Makaveli Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Excursie Transfagarasan 31 iulie-2 august Am plecat din Arad pe urmatorul traseu Arad,Deva,Hateg,Petrosani,Obrisia Lotrului ( campare peste noapte ),Rm.Valcea,Curtea de Arges,Transfagarasan,Cartisoara (campare peste noapte), Sibiu,Ocna Sibiului,Sebes,Simeria,Deva,Arad. Am fost Eu (Makaveli), Kato, Swartelf, Korben Dallas,CuCun,Nashoo cu prietena,Rookie 22,Marcel cu nevasta,la Obrsila Lotrului unde am campat ne-am intalnit cu Lutzifer,Atti,Liviu si mai cativa pe care nu mai stiu cum ii cheama,de acolo am plecat catre Rm. valcea apoi Curtea de Arges si Transfagarasan,seara am campat la Catrtisoara unde ne-am intalnit cu un grup de motoristi din Bucuresti care erau super de treaba si am stat peste noapte cu ei, apoi dimineata am plecat spre Ocna Sibiului unde am facut baie si am mancat apoi am plecat catre casa. Slide Show Poze AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Frumoase poze.Si cred ca si excursia a fost pe masura.Bravo voua, si la cat mai multe excursii de genul acesta. Toate Cele Bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 bv. korben tace si le face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 5, 2009 Autor Share Postat August 5, 2009 bv. korben tace si le face ce face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 frmoasa plimbare&nice movie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 ce face? plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 6, 2009 Autor Share Postat August 6, 2009 plimbari pai toti facem plimbari sper ca pana la anu sa am si eu mobra mea sa nu mai fiu parazit pe alu taicameo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 pai toti facem plimbari sper ca pana la anu sa am si eu mobra mea sa nu mai fiu parazit pe alu taicameo spor la achizitionarea uneia (noi din showroom ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 7, 2009 Autor Share Postat August 7, 2009 spor la achizitionarea uneia (noi din showroom ) mda noua ceva asa la 1500 E maxim,pt inceput e buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 un tdm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Frumoase poze si gasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 8, 2009 Autor Share Postat August 8, 2009 Frumoase poze si gasca! ms ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate