maephisto Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Tocmai am cumparat motorul si vreau sa'i schimb uleiul, dar in manual nu gasesc nici o recomandare despre ce ulei sa pun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 In general un 10 w - 40 -- Motul 5100 sau Motorex sau Castrol sau Mobil ; ideea e ca uleiul sa fie de mobra si macar semisintetic sa fie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Recomand de pilda un Motul 15W50 300V Double Ester fiindca Savajul nu prea le are cu racirea daca nu se afla in mers, asa ca nu ii strica deloc 15W50 (chiar daca aia de la Zuzuki recomanda 10W40 - ei nu stiu de clima si aglomeratia noastra ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Recomand de pilda un Motul 15W50 300V Double Ester fiindca Savajul nu prea le are cu racirea daca nu se afla in mers, asa ca nu ii strica deloc 15W50 (chiar daca aia de la Zuzuki recomanda 10W40 - ei nu stiu de clima si aglomeratia noastra ) Ein manual tabel cu uleiul recomandat functie de temperatura ambientala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate