Sari la conținut

Yamaha Fz6vssuzuki Bandit600;honda Cb500vssuzuki Gs500


BlackCrown
 Share

Postări Recomandate

Yamaha FZ6 vs Suzuki Bandit si Honda CB500 vs Suzuki GS500,care sunt cele 2 "finaliste" din cele doua "grupe" si de ce?Si care ar fi castigatoarea absoluta din cele 4?As vrea sa aflu viteza maxima,acceleratia de la 0-100km/h,consumul,comportamentul in oras si in afara acestuia la viteze mari,fiabilitatea,manevrabilitatea si nu in ultimul rand raportul pret/calitate.

P.S.Aceste lucruri as vrea sa le detaliati cat se poate la cele 2 "castigatoare".Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am stat mult sa ma gandesc ce sa aleg dintre FZ6-S si GSF 600 S Bandit, amandoua model 2004. In aceiasi cursa ar intra foarte bine si Honda Hornet 600 S.

A castigat Fazerul deoarece mi s-au parut finisajele de calitate, mai manevrabila, puterea lui FZ6 este superioara(98 cp) si nu in ultimul rand sistemul de racire al motorului este mai bun(parerea mea) decat cel de la Suzuki iar esapamentul sub sa este deosebit. Si nu in ultimul rand ma incantat dimensiunea anvelopei spate, 180 fata de 160 de pe Bandit.

Mentionez ca inainte de a cumpara Fazerul m-am plimbat cu ambele modele si dupa cum se vede cei de la Yamaha m-au impresionat mai mult !

In 2005, cei de la Suzuki au mai umblat un pic , pe ici pe colo, si se pare ca Banditul a mai evoluat:http://www.universmoto.ro/article--Suzuki_GSF_650S_Bandit_Campion_la_categoria_mijlocie--10293.html

Despre modelele de 500 nu prea stiu mare lucru, asa ca ii las pe alti sa-si dea cu parerea! :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:moto: ....mai cititi si voi reviste semnate de motorrad<< mai pe romaneste ,univers moto si acolo sunt o groaza de raspunsuri >> ,ca oricum noi pe strada nu ajungem sa facem ce fac ei in teste....
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Citesc revistele alea,dar pe mine nu ma intereseaza ultimele aparitii,ma intereseaza motocicletele astea SH.Si nu o sa gasesc niciodata despre toate impreuna.Eu am cerut si parerea cuiva care a avut una din aceste motociclete,sa spuna si minusurile motocicletei si altele!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...