untyploco Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 mi`a spus astazi o colega care sta in regie k a fost un accident duminica.un motociclist venea cu viteza dinspre eroilor si a intrat intr-un tip care a trecut neregulamentar strada.e adevarat?stie careva mai multe detalii?mi`a mai spus k a venit salvarea cam in 15 minute(spitalu e la 5 minute d mers p jos)....nu stiu mai multe,motociclistul era ok.sper ca informatia sa fie corecta.vreau sa stiu mai multe,stie careva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 vreau sa stiu mai multe,stie careva ceva? Ati inceput sa vanati accidente.Fiecare cu hobbyurile lui,dar nu mi se pare ca ti'ai ales bine pasiunea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtupy Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Deci din cate stiu eu pietonul era pe trecere si e in coma nu prea mai are sanse sa mai scape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Din pacate salvarile nu stationeaza in curtea fiecarui spital. Sa speram ca nu a fost grav, chiar daca nu stim detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtupy Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Doar ce am vorbit la telefon cu un prieten apropiat de-al victimei... Faza cu trecerea de pietoni nu e neaparat adevarata s-ar putea sa fie subiectivi unii. Oricum din cate stiu eu pe trecere pietonu are prioritate dar asta nu inseamna ca poa' sa plonjeze in strada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 am trecut duminica prin zona cu pricina.... trecerea de pietoni e la 200 de metrii iar motoreta din ce am vazut eu parca era o jawa (dar nu sunt sigur) Accidentatul nu mai era acolo...si politia facea poze...Mai multe nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtupy Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Din pacate sambata pietonul a decedat... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 RIP si vai si de motociclist, ca daca era trecere, a cam pus-o, indiferent de circumstante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtupy Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 NU era pe trecere. Rudele victimei nu au depus nicio plangere, motivul: nici victima nu ar fi facut asta. Pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Nici nu e nevoie sa depuna rudele plangere. Daca accidentul a avut drept rezultat moartea uneia dintre victime, se declanseaza urmarirea penala din oficiu. Cel putin asa retin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 mi`a spus astazi o colega care sta in regie k a fost un accident duminica.un motociclist venea cu viteza dinspre eroilor si a intrat intr-un tip care a trecut neregulamentar strada.e adevarat?stie careva mai multe detalii?mi`a mai spus k a venit salvarea cam in 15 minute(spitalu e la 5 minute d mers p jos)....nu stiu mai multe,motociclistul era ok.sper ca informatia sa fie corecta.vreau sa stiu mai multe,stie careva ceva? Halal sperantze ai frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate