Purghy Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Aseara mi-a spus prietenul meu ca pe bulevardul Emil Racovita o tanti cu o Solenza visinie cu numarul B 71 AMB a facut cateva manevre idioate si a dat cu masina peste un motor albastru, se pare o Suzuki street, parcata pe marginea drumului, la 50 de metri de sala de fitness. Daca e pe aici posesorul motorului, are acum numarul masinii si un martor al evenimentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 ASA DA! asta inseamana o "comunitate moto" FELICITARI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackman Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Aseara mi-a spus prietenul meu ca pe bulevardul Emil Racovita o tanti cu o Solenza visinie cu numarul B 71 AMB a facut cateva manevre idioate si a dat cu masina peste un motor albastru, se pare o Suzuki street, parcata pe marginea drumului, la 50 de metri de sala de fitness. Daca e pe aici posesorul motorului, are acum numarul masinii si un martor al evenimentului. Felicitari pt. initiativa ta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Aseara mi-a spus prietenul meu ca pe bulevardul Emil Racovita o tanti cu o Solenza visinie cu numarul B 71 AMB a facut cateva manevre idioate si a dat cu masina peste un motor albastru, se pare o Suzuki street, parcata pe marginea drumului, la 50 de metri de sala de fitness. Daca e pe aici posesorul motorului, are acum numarul masinii si un martor al evenimentului. In ritmul asta, nu o sa ma mire daca in curand citesc ca pe careva l-a lovit masina la el in casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 bravo ma cati mai multi ca tine si aflam si noi ce se intampla cu firerele noatre cand nu suntem de fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 In ritmul asta, nu o sa ma mire daca in curand citesc ca pe careva l-a lovit masina la el in casa. Poate iti urmeaza careva exemplul,ca pe unii ii ma viziteaza cate un camion din cand in cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 E bine si frumos ca avem grija unii de altii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate