KiLLaH Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Buna, am o problema cu Nrg power-ul meu DD din 08. Cat era limitat fugea 50-60, l-am luat nou, am fost l-am delimitat mergea 70-80 chiar si 85, de ceva zile am fost cu el la alt mecanic ca nu mai tragea, avea plecare puturoasa. Mi-a umblat prin el mi-a facut demarajul a spus ca lipsea nu stiu ce despartitor si ca mai am o limitare in carburator care nu a reusit sa o scoata, oare un carburator de 15-17 sa zicem un DeLorto de 17,5 mm ar repara problema? Am 10mii km cu el si i-am dat in gura, si setul e ok, cureaua ca noua rolele bune nimic stricat. Problema cred ca e de la carburator ii dau gaz max si nu ia accelereaza incet. Ceva sugestii? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 schimba mecanicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Uita-te pe la filtrul de aer , el oricum are Carburator de 17,5 Dell'Orto pe el. Asa ca.. degeaba pui altul :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Sa ai limitare in carburator la scuter pe injectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiLLaH Postat August 12, 2009 Autor Share Postat August 12, 2009 Sa ai limitare in carburator la scuter pe injectie E pe carburator II ultimu NRG Power, ma rog, sa schimb jiglerul sa-l pun mai mare ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate