kos801 Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 (editat) zeratu a spus: Marfa raptoru ala mov, visiniu etc. am mers si eu cu el ...se misca bine bine ...l=ai cumparat de la iulica sau pisoiu da de la iulica... o sa ies si eu cu ala galben al meu cand mi-oi lua carnetu sa ne plimbam..... Editat Mai 2, 2006 de kos801 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 zeratu a spus: Marfa raptoru ala mov, visiniu etc. am mers si eu cu el ...se misca bine bine ...l=ai cumparat de la iulica sau pisoiu te referi la al meu? eu l-am luat de la iulica dar prin pisoiu, dar am aflat de la un prieten care facea scoala cu el vad ca toata lumea a mers cu ea, m-am oprit la un semafor la victoriei si unul in dreptul meu cu o motocicleta m-a intrebat daca e cel de la rodell si cica a mers si el pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Hehehe..... nu eram eu ala de la intersectie... poate ne vedem la o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Costy_Clipcea a spus: Si tu nu ai delimitato......delimitata cat fuge,stii? 160 am mers cu ea maxim merge destul zic eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B77RIP Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 cu ala de la rodell am mers si eu ) merge bine... dar are la sa niste crapaturi pe spate si alunecam cand ii dadeam in goarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 B77RIP a spus: cu ala de la rodell am mers si eu ) merge bine... dar are la sa niste crapaturi pe spate si alunecam cand ii dadeam in goarna si de aia alunecai ca are cateva crapaturi pe saua din spate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 B77RIP a spus: cu ala de la rodell am mers si eu ) merge bine... dar are la sa niste crapaturi pe spate si alunecam cand ii dadeam in goarna ALTUL?!?!?! daca iau 10 mii de la fiecare care a mers cu ea sunt bogat. sau mai bine, voi ati mers cu a mea? eu nu cu ale vostre, vreau 10 minute de la fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 unnamed a spus: ALTUL?!?!?! daca iau 10 mii de la fiecare care a mers cu ea sunt bogat. sau mai bine, voi ati mers cu a mea? eu nu cu ale vostre, vreau 10 minute de la fiecare nu unnamed zicea ca a mers cu asta galbena care o am acum nu cu a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos11 Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 unnamed a spus: a mea e la 15 cai. delimitata cica ar fi undeva intre 140 si 160. Salut , Am si eu o cagiva planet. Limitata sau delimitata nu stiu cum e dar eu am mers cu ea cu 140 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefystef Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Salut. De cagiva asta vorbiti ca a fost pe la multa lumea ? M.ar interesa sa cumpar un planet desta, dar costa mult intretinerea? se comporta bine ? se merita sa.mi cumpar pentru inceput.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate