kos801 Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 (editat) Marfa raptoru ala mov, visiniu etc. am mers si eu cu el ...se misca bine bine ...l=ai cumparat de la iulica sau pisoiu da de la iulica... o sa ies si eu cu ala galben al meu cand mi-oi lua carnetu sa ne plimbam..... Editat Mai 2, 2006 de kos801 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Marfa raptoru ala mov, visiniu etc. am mers si eu cu el ...se misca bine bine ...l=ai cumparat de la iulica sau pisoiu te referi la al meu? eu l-am luat de la iulica dar prin pisoiu, dar am aflat de la un prieten care facea scoala cu el vad ca toata lumea a mers cu ea, m-am oprit la un semafor la victoriei si unul in dreptul meu cu o motocicleta m-a intrebat daca e cel de la rodell si cica a mers si el pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Hehehe..... nu eram eu ala de la intersectie... poate ne vedem la o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Si tu nu ai delimitato......delimitata cat fuge,stii? 160 am mers cu ea maxim merge destul zic eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B77RIP Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 cu ala de la rodell am mers si eu ) merge bine... dar are la sa niste crapaturi pe spate si alunecam cand ii dadeam in goarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 cu ala de la rodell am mers si eu ) merge bine... dar are la sa niste crapaturi pe spate si alunecam cand ii dadeam in goarna si de aia alunecai ca are cateva crapaturi pe saua din spate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 cu ala de la rodell am mers si eu ) merge bine... dar are la sa niste crapaturi pe spate si alunecam cand ii dadeam in goarna ALTUL?!?!?! daca iau 10 mii de la fiecare care a mers cu ea sunt bogat. sau mai bine, voi ati mers cu a mea? eu nu cu ale vostre, vreau 10 minute de la fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 ALTUL?!?!?! daca iau 10 mii de la fiecare care a mers cu ea sunt bogat. sau mai bine, voi ati mers cu a mea? eu nu cu ale vostre, vreau 10 minute de la fiecare nu unnamed zicea ca a mers cu asta galbena care o am acum nu cu a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos11 Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 a mea e la 15 cai. delimitata cica ar fi undeva intre 140 si 160. Salut , Am si eu o cagiva planet. Limitata sau delimitata nu stiu cum e dar eu am mers cu ea cu 140 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefystef Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Salut. De cagiva asta vorbiti ca a fost pe la multa lumea ? M.ar interesa sa cumpar un planet desta, dar costa mult intretinerea? se comporta bine ? se merita sa.mi cumpar pentru inceput.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate