conu Postat Ianuarie 31, 2004 Share Postat Ianuarie 31, 2004 Fratilor,conasilor,ajutor!As vrea sa-mi modific MT-ul...sa-i pun roata de Kawa. pe spate...latime de 180...si nu stiu ce si cum!Daca a-ti putea sa-mi dati si mie un nr. de telef. al cuiva care se pricepe,v-as ramine tare indatorat... Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 1, 2004 Share Postat Februarie 1, 2004 pentru orice informatii referitoare la o modificare profesionala a unui MT poti sa ma suni la 0744 582148 sau da-mi mail , sau raspunde-mi , am pe site-ul asta un MT10 de vanzare, pe pagina cu motoare de vanzare la titlul "ma vindeee!!!" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Februarie 5, 2004 Share Postat Februarie 5, 2004 aici cred ca baietii din botosani te-at putea ajuta.Lucreaza destul de ieftin si bine.Si neprele sunt "specialitatea" lor.Pt.mai multe informatii da un mail la:motomaniac@post.ro.bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 nu poti pune roata de Kawa mai ales daca e sport alea au butucul lat cea mai buna solutie mi se pare aia cu roata de 1100 si gasesti si gume de 15' moto, nu auto cat despre mutatul motorului... ce faci mergi intr-o parte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 se poate face orice modificare la orice motor , toata problema e sa te incadrezi in buget ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate