Radu46 Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 anu trecut a fost super si ne-am simtit extraordinar. sper sa se tina si anu asta. stie cineva ceva sigur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 a fost super da ! mai vrem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 anu trecut a fost super si ne-am simtit extraordinar. sper sa se tina si anu asta. stie cineva ceva sigur? bai dupa cate am inteles eu "gurile rele " spun ca nu se mai tine .....acum nu stiu ,nu am auzit nik concret ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena89 Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 bai dupa cate am inteles eu "gurile rele " spun ca nu se mai tine .....acum nu stiu ,nu am auzit nik concret ! La fel am auzit si eu..ar fi mare pacat! astept cu nerabdare vestile bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 nu se mai tine s-a anuntat pe forumul pro-bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 si acum aflu si eu dupa ce am fost azi pe acolo:)))....oricum sa lasat cu mici,frigarui si o plimbare de weekend....nu am pierdut nimic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate