Sari la conținut

Elena89

INACTIV
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Elena89

  1. Fara indoiala, voi fi acolo si anul acesta. Anul trecut m-am simtit excelent! Buna treaba, mi-am inveselit ziua!
  2. Aladin..stii ca ai haz? Am iubit, are si motocicleta si cred ca il cunosti, de-asta am postat si poza cu el. Scuze daca v-am indus in eroare! Si la vara sigur ne vedem pe la intruniri, numai ca sper sa ma plimb singura cu mobra, nu e prea placuta viata de pasager! Daca ma dovedesc a nu fi un pericol pentru mine sau alti soferi, intentionez sa imi iau si eu permisul. Pana atunci, asfalt uscat!
  3. Interesanta ideea..cu siguranta o sa fie vazuti atunci toti motociclistii!! Poate va atrage chiar prea multa atentie goliciunea pasagerelor. Dar pentru o astfel de actiune nu e nevoie de putina organizare, gen autorizatie si probabil un club ca organizator ? Ca sa nu fie probleme! In plus, trebuie sa ai si un manifest, un motiv pentru care sa participe motociclistii! Am cautat despre marsul biciclistilor goi. Ei au pedalat goi fie pentru a fi luati in seama in trafic fie pentru a promova un mijloc de deplasare ecologic. Citat dintr-un articol pe tema biciclistilor ""Conducem goi ca să vedem dacă astfel ne vor observa, ca să nu mai treacă peste nici unul dintre noi", a declarat un student. "Să fim goi înseamnă să nu fim invizibili. ÂŞoferii nu ne respectă, ne consideră niÂşte obstacole", a precizat acesta." Asteptam mai multe detalii deci! Eu sustin initiativa!
  4. Asa e, dar chiar nu am vrut sa ma cert cu nimeni. Nu stiam ce temperamental este Dan.. m-am invatat minte!
  5. Indeed, frumoasa poveste sa inteleg ca acum nu mai stem daca numele are si un chip..pardon, fund Si nu mai sunt cu Iulica!! Mesaj completat Sper sa va placa, sunt o serie de printuri de la Harley Davidson. Daca nu sunteti fani, mesajul cel putin trebuie sa va placa! "Nu as lasa-o niciodata pe sotia mea sa mearga cu motocicleta. Cel putin nu pana nu implineste 18 ani" / "Pamantul. Asa cum este vazut din rai" / "Undeva intr-un avion, un barbat se chinuie sa deschida o punga cu alune" / "Lumea este mai mare decat cea in care majoritatea traiesc"
  6. Foarte frumos, la fel ca in fiecare an! Este abia a treia editie la care particip, nu stiu de la a cata devine traditie, dar sper sa ajung in fiecare an. Buzoienii, ramnicenii si cei din Urlati care au luat parte anul acesta la intrunire tin sa le multumeasca organizatorilor si sa ne vedem si la anu' !
  7. Suna excelent..muzica excelenta, locatia super, motociclisti..si daca ploua, de cand ne speriem noi de cativa stropi?? venim, venim
  8. A fost chiar ok, eu una m-am distrat cu gasca mea din Ramnicu Sarat si Buzau. Si ideea cu accesul restrictionat in zona corturilor a fost buna. Foarte funny a fost ca se uita lumea la noi cum ne manifestam din spatele gardurilor, ca la zoo..
  9. Adevarul este ca am avut mai multe de vazut afara..desi expozitia a lasat mult de dorit, a fost o ocazie buna de a aduna atatea motociclete la un loc. Eu una m-am bucurat de asta si de compania prietenilor mei.
  10. Elena89

    B4 MOTORS

    Site-ul nu functioneaza din pacate. Poate nu sunt la curent personal cu noutatile, dar la Ramnic nu a ajuns vestea ca s-a deschis un bar pentru motociclisti, asa ca rusinica ! Sper sa ajung cat mai repede impreuna cu gasca din Ramnic sa sarbatorim localul. Trebuie sa va revansati By the way..Bine ACTIONAT!!! Sa vedem cat mai multe actiuni de acum. Poate ceva chiar in legatura cu clubul si apoi, de ce nu chiar intruniri buzoiene.
  11. Elena89

    ESTE INACCEPTABIL!

    In sfarsit, Iulica a fost externat..urmeaza recuperarea! Sa te faci bine repede!!
  12. Elena89

    ESTE INACCEPTABIL!

    Pai Luci a venit sa il vada de mai multe ori pe baiat, a sunat mereu, a ajutat cu multe !! Super biker
  13. Elena89

    ESTE INACCEPTABIL!

    Iulica este mai bine dupa operatie, luni o sa fie externat! I-ar prinde bine vizitele voastre mai ales ca este atat de departe de casa..Cu toate astea, am avut vizitatori bikeri , iar telefoanele suna incontinuu!!! Va multumesc pentru tot si va asteptam cu cea mai mare placere in vizita la spital sau la Rm Sarat!
  14. Elena89

    Accident Ciurel

    cum sa vada gandacul...apropos de campania din norvegia! Insanatosire grabnica bikerului!!!
  15. Cum facem sa o adoptam si noi, sau macar sa facem una asemanatoare? Chiar daca nu se pot schimba mentalitatile inguste, macar ne observa pe viitor mai multi..sper! orice propunere e bine-venita! Slogane am gasit cu duiumul la alt toppic, dar ce este mai dificil de realizat este o strategie care sa aiba un oarecare efect! Cine se baga? Eu sunt pentru, 100%!!!!!!
  16. Elena89

    ESTE INACCEPTABIL!

    Nu cunosc mai multe detalii, a fost socul prea mare sa realizez ce se intampla..inca nu am aflat mai multe, nici declaratie nu i-a luat inca..dar stiu ca idiotul ala a franat in mijlocul drumului, de-asta a intrat in el cu motocicleta, nu a dus manevra la capat dupa ce primul motociclist l-a evitat...macar atat sa fi facut! nu o sa iasa prea bine din asta, dar o sa cand o sa am mai multe detalii o sa revin.
  17. Un topic foarte bun, de care habar nu aveam, doar nevoie!!! Prietenul meu a suferit un accident sambata din care s-a ales cu piciorul drept rupt, bun de operat. Am avut multa bataie de cap pana am gasit un doctor in Bucuresti care sa il accepte, dar pana la urma am ajuns la spitalul baltazar arseni la Dr. Mihai Badea. Pana acum numai de bine..extrem de amabil si bine intentionat..a spus ca el este ultima persoana cu care avem de discutat in privinta banilor, in sensul ca dupa ce se rezolva toate( operatie, materialele speciale , externare ) discutam si despre plata. Maine este operatia, sunt sigura ca totul va merge bine, trebuiedoar rabdare! O sa va anunt si dupa operatie mai multe detalii..pana atunci, nr lui este 0744484730. Asfalt uscat!
  18. Elena89

    ESTE INACCEPTABIL!

    In primul rand, multumesc tuturor care l-au ajutat pana acum pe Iulica.. financiar, cu o vorba sau un gand bun! Sunteti buni de pus la rana!!! la propriu:) Demonstrati ca sunteti intr-adevar o comunitate respectabila care tine la membrii sai. In ochii mei aveti tot respectul! Este regretabil acest stupid accident, dar mi se pare ca nu are rost sa despicam firul in patru cu speculatii si invinuiri. Faptele acestea sunt: in localitatea Bicaz, pe drum intins(nici intersectie, nici curba!!!) o masina a virat la stanga (sa parcheze masina in fata portilor) fara sa semnalizeze si fara sa se asigure. Daca se asigura, ar fi vazut grupul de motociclisti care veneau din spate!!! Primul motociclist din grup a evitat la milimetru impactul cu masina, dar Iulica nu a reusit sa mai faca asta si a intrat in spatele masinii, impact care l-a aruncat de pe motocicleta. Viteza pe care o avea era in jur de 60 de km/h..altfel va dati seama ca era franjuri facut. Nu are rost sa va mai explic traseul de la un spital la altul si tot ce s-a intamplat mai apoi pentru ca nu stiu mai mult decat ca nu doresc nimanui sa vada pe cineva drag plin de sange si in chinuri. Este regretabil sa vezi cum (ne)oamenii se strang la fata locului si rad in batjocura, tipa, gesticuleaza, sar la scandal, injura un om la pamant, plin de sange! Oameni saraci cu duhul ( erau rudele si vecinii soferului de masina, deh'), plini de prejudecati si salbatici carora nu merita sa le acorzi atentie. Si nici nu imi doream sa ne bage in seama. Pentru mine, mersul pe motocicleta este la fel de periculos ca cel pe bicicleta, pe role sau pe jos...oricand un sofer neatent te poate arunca pe celalalt trotuar sau direct pe lumea cealalta fara sa isi dea seama. Mersul pe motocicleta este un risc pe care fiecare si-l asuma, la fel ca traversatul strazii..accidentele se intampla fara voia niciunuia. Spun asta, pentru ca la Urgente pe unde am fost in noaptea aceea cu Iulica am vazut multi pietoni accidentati cu multiple traumatisme..Singura diferenta este ca pietonii, desi pot fi si ei vinovati de accidente(ex. traversarea neregulamentara) nu pot accidenta pe cineva sau ceva! Motociclistii trebuie sa fie mai responsabili si constienti de propriile limite pentru a evita cel putin accidentarea cuiva...in fine, prea multa teorie, practica ne omoara de-a dreptul! Iulica este in prezent internat la spitalul baltazar arseni din Bucuresti si urmeaza a fi supus maine la operatie la glezna dreapta care este rupta. Nu suna grav poate, dar va asigur ca simplu nu e deloc! Cunoscatorii inteleg ce spun! Dar o sa se faca bine :X:X:X ceea ce este cel mai important! Va multumesc tuturor inca o data si va urez asfalt uscat! Respect!
  19. Buna! Prietenul meu, Iulica (Rm. Sarat) , urmeaza sa fie maine operat la glezna dreapta si este posibil sa ii fie de folos. O sa ma interesez la doctorul lui si o sa revin cu un mesaj! Foarte frumos si folositor gestul tau!Asa DA Bravo!
  20. Pentru organizatori calitatea conteaza mai mult decat cantitatea..am fost mai putini, dar ne-am simtit mai bine! Asta a fost si scopul intalnirii, sa va facem sa va simtiti cat mai bine si ne bucuram ca am reusit! Pana data viitoare, asfalt uscat!
  21. da, se poate pescui..dar nu cred ca mai au chef de mancare in galagia care o sa fie! alta data la peste, acum la distractie!
  22. Atentie Radar intre Rm Sarat si Balta Alba!
×
×
  • Creează nouă...