Sari la conținut

Elena89

INACTIV
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://comoara-de-handmade.blogspot.com/

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    nu detin momentan
  • Motocicleta
    nu detin momentan

Elena89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Fara indoiala, voi fi acolo si anul acesta. Anul trecut m-am simtit excelent! Buna treaba, mi-am inveselit ziua!
  2. Aladin..stii ca ai haz? Am iubit, are si motocicleta si cred ca il cunosti, de-asta am postat si poza cu el. Scuze daca v-am indus in eroare! Si la vara sigur ne vedem pe la intruniri, numai ca sper sa ma plimb singura cu mobra, nu e prea placuta viata de pasager! Daca ma dovedesc a nu fi un pericol pentru mine sau alti soferi, intentionez sa imi iau si eu permisul. Pana atunci, asfalt uscat!
  3. Interesanta ideea..cu siguranta o sa fie vazuti atunci toti motociclistii!! Poate va atrage chiar prea multa atentie goliciunea pasagerelor. Dar pentru o astfel de actiune nu e nevoie de putina organizare, gen autorizatie si probabil un club ca organizator ? Ca sa nu fie probleme! In plus, trebuie sa ai si un manifest, un motiv pentru care sa participe motociclistii! Am cautat despre marsul biciclistilor goi. Ei au pedalat goi fie pentru a fi luati in seama in trafic fie pentru a promova un mijloc de deplasare ecologic. Citat dintr-un articol pe tema biciclistilor ""Conducem goi ca să vedem dacă astfel ne vor observa, ca să nu mai treacă peste nici unul dintre noi", a declarat un student. "Să fim goi înseamnă să nu fim invizibili. ÂŞoferii nu ne respectă, ne consideră niÂşte obstacole", a precizat acesta." Asteptam mai multe detalii deci! Eu sustin initiativa!
  4. Asa e, dar chiar nu am vrut sa ma cert cu nimeni. Nu stiam ce temperamental este Dan.. m-am invatat minte!
  5. Indeed, frumoasa poveste sa inteleg ca acum nu mai stem daca numele are si un chip..pardon, fund Si nu mai sunt cu Iulica!! Mesaj completat Sper sa va placa, sunt o serie de printuri de la Harley Davidson. Daca nu sunteti fani, mesajul cel putin trebuie sa va placa! "Nu as lasa-o niciodata pe sotia mea sa mearga cu motocicleta. Cel putin nu pana nu implineste 18 ani" / "Pamantul. Asa cum este vazut din rai" / "Undeva intr-un avion, un barbat se chinuie sa deschida o punga cu alune" / "Lumea este mai mare decat cea in care majoritatea traiesc"
  6. Foarte frumos, la fel ca in fiecare an! Este abia a treia editie la care particip, nu stiu de la a cata devine traditie, dar sper sa ajung in fiecare an. Buzoienii, ramnicenii si cei din Urlati care au luat parte anul acesta la intrunire tin sa le multumeasca organizatorilor si sa ne vedem si la anu' !
  7. Suna excelent..muzica excelenta, locatia super, motociclisti..si daca ploua, de cand ne speriem noi de cativa stropi?? venim, venim
  8. A fost chiar ok, eu una m-am distrat cu gasca mea din Ramnicu Sarat si Buzau. Si ideea cu accesul restrictionat in zona corturilor a fost buna. Foarte funny a fost ca se uita lumea la noi cum ne manifestam din spatele gardurilor, ca la zoo..
  9. Adevarul este ca am avut mai multe de vazut afara..desi expozitia a lasat mult de dorit, a fost o ocazie buna de a aduna atatea motociclete la un loc. Eu una m-am bucurat de asta si de compania prietenilor mei.
  10. Elena89

    B4 MOTORS

    Site-ul nu functioneaza din pacate. Poate nu sunt la curent personal cu noutatile, dar la Ramnic nu a ajuns vestea ca s-a deschis un bar pentru motociclisti, asa ca rusinica ! Sper sa ajung cat mai repede impreuna cu gasca din Ramnic sa sarbatorim localul. Trebuie sa va revansati By the way..Bine ACTIONAT!!! Sa vedem cat mai multe actiuni de acum. Poate ceva chiar in legatura cu clubul si apoi, de ce nu chiar intruniri buzoiene.
  11. Elena89

    ESTE INACCEPTABIL!

    In sfarsit, Iulica a fost externat..urmeaza recuperarea! Sa te faci bine repede!!
  12. Elena89

    ESTE INACCEPTABIL!

    Pai Luci a venit sa il vada de mai multe ori pe baiat, a sunat mereu, a ajutat cu multe !! Super biker
×
×
  • Creează nouă...