Pacasac Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Dupa calatoria mea de 2,000 Km, am observat urmatorul lucru: nu mai are putere, nu mai trage Inainte sa plec imi aduc aminte ca pe la 110 km/h, in viteza a cincea nu avea probleme, acum urla ca disperata si simt o vibratie ciudata in ghidon. La fel si la viteze mai mici. Cum o turez un pic mai tare, cum urla si vibreaza. Care ar putea si cauza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 face si pe loc la fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 7, 2006 Autor Share Postat Aprilie 7, 2006 Parca da, ai idee ce e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Pot fi mai multe cauze . Verifica : - reglajul la supape - membranele carburilor sa nu aiba pori - CDI-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Carburatoare curatate , membranele de vacuum asemenea, probabil un piston nu mai lucreaza cum trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 daca tot faci asta...pune si bujii bune...eu am avut probleme din cauza bujiilor...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 9, 2006 Autor Share Postat Aprilie 9, 2006 Am vorbit deja cu DCSAN si mi-a spus ca se rezolva, sper sa fie asta de vina. Bujiile sunt noi noute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 or fii noi, dar trebuie sa vezi daca au scanteie..eu am cumparat 4 bujii ptr Fzr..si dupa 2 zile mai mergeau 2! la o anumita temp, turatie..daca sunt bujii de 2 bani, se prajesc! eu am luat alte bujii de data asta de suepr calitate si motorul merge frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 10, 2006 Autor Share Postat Aprilie 10, 2006 Cum se verfica daca bujiile au scanteie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 poate iti patineaza ambreiajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Hai sa nu mai deschid un topic nou si eu: Problema: tot un GS care dupa cateva mii de turatii, indiferent in ce viteza e, merge in gol (adik se simte cum scapa si motorul se supratureaza) Intrebare: eu zic ca discurile de ambreiaj s-au dus si trebuie schimbate. Poate fi si altceva ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate