plachibibi Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Salutare! Sambata 22 august voi merge la Predeal pentru o gura de aer curat si o fripturica, eventual urcat si cu telecabina din Busteni! Cui ii surade ideea sa mi se alature este binevenit! Plecarea va fi in jurul orei 9.00, la arc, si intoarcerea pana in 18.00! Numai bine! Mesaj completat Trece acum vara si nu mai avem multe ocazii cu zile frumoase pentru o asemenea iesire! Chiar este toata lumea in concediu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 (editat) Si cam care sa fie viteza de croaziera ? Eu sunt interesat, dar am un Suzuki GS si merg foarte, foarte.. incet (cam 110-120 in afara, pe unde se poate) .. Daca-i ok ritmul asta eu as veni .. dar nu sunt foarte sigur ca vreau sa merg cu telecabina pana sus, la Babele (mai degraba cota 1400, Sinaia, cu motocicletele ?) , Marius Editat August 20, 2009 de mdvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat August 20, 2009 Autor Share Postat August 20, 2009 Salutare! Nu ma deranjeaza viteza, iar vis-a-vis de telecabina vedem, negociem, ne orientam la fata locului! Ideea e de FUN! Numai bine! Mesaj completat Nu pot sa cred.. asta iarna erau o gramada care se vaitau ca nu mai trece timpu sa se faca cald afara si acum nu se inghesuie nimeni la o plimbarik! Sa fie criza asta de vina sau ce se intampla mai exact? Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Ok ! Eu ma inscriu ! Ne vedem maine, ora 09:00 la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 (editat) Atentie la Centura Ploiestiului. Se lucreaza...in stil mioritic! Asfalt curat! Editat August 21, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 pffff... as iesi la plimbare maine..... vad ca voi aveti motoare de viteza... iar a mea e intruder... sa vad... criza asta infecta cu banuti.. daca fac rost de banuti vin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TalpaIute Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Sincer m-as cam baga si eu. Ne videm la arc la 9 atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat August 21, 2009 Autor Share Postat August 21, 2009 Atunci, ne vedem la Arc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alcodo Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Vin si eu, ne vedem la 9 la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat August 21, 2009 Autor Share Postat August 21, 2009 Vin si eu, ne vedem la 9 la arc. Ok! Ne vedem zcolo! Numai bine! Care mai vrei sa iesi din criza? Alatura-te noua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 care ar fi traseul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firewing Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Nu strica o plimbarica pana la munte. Maine la 9 sunt la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat August 21, 2009 Autor Share Postat August 21, 2009 care ar fi traseul ? Bucuresti - Ploiesti - Predeal si retur! Mesaj completat Nu strica o plimbarica pana la munte. Maine la 9 sunt la arc. Salutare! Ti-ai pus oglinda? Ne vedem maine la 9! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Salut. Am acelasi traseu maine, insa as pleca ceva mai devreme, pe la 8. E mult mai liber. Croaziera 80-90//110-120. Fac o mica oprire la Paula's, daca e deschis, si merg prin Ploiesti. Parerea mea este ca NU se merita centura PL de nici un fel. Daca e cineva amator sa plece un pic mai devreme, sa dea un tel. 0721.248.544 Daca nu, ne vedem pe la munte. p.s. cum e cu vremea, ca au anuntat ceva innorari p la munte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firewing Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 Salutare!Ti-ai pus oglinda? Ne vedem maine la 9! Numai bine! Nop... momentan vreau sa-mi pun avatar dar nu gasesc unu care sa-mi placa si photoshop nu prea stiu. Poate ma ajuta cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat August 22, 2009 Autor Share Postat August 22, 2009 Cu injuraturile de rigoare dar acum deabia m-am trezit! 9:04 Asa ca va doresc plimbarik placuta si poate va gasesc la munte! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 (editat) Cu injuraturile de rigoare dar acum deabia m-am trezit! 9:04 Asa ca va doresc plimbarik placuta si poate va gasesc la munte! Numai bine! Super-faza... UPPP! Editat August 22, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TalpaIute Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Cu injuraturile de rigoare dar acum deabia m-am trezit! 9:04 Asa ca va doresc plimbarik placuta si poate va gasesc la munte! Numai bine! Well noi am mers anyway Multumim totusi de idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat August 23, 2009 Autor Share Postat August 23, 2009 Well noi am mers anyway Multumim totusi de idee Sper sa imi dati ocazia sa imi iau revansa! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firewing Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Faina excursia, vremea a fost excelenta, drumul a fost ok. Au fost niste probleme probleme cu BMW-ul care a ramas fara cablu de ambreaj dar am reusit sa-l mesterim. Astept pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Faina excursia, vremea a fost excelenta, drumul a fost ok. Au fost niste probleme probleme cu BMW-ul care a ramas fara cablu de ambreaj dar am reusit sa-l mesterim. Astept pozele Chiar asa .. unde sunt pozele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TalpaIute Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 (editat) Chiar asa .. unde sunt pozele ? Da deci Costin.. vrem poze? Editat August 25, 2009 de TalpaIute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianpavelmm Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Ok! Ne vedem zcolo!Numai bine! Care mai vrei sa iesi din criza? Alatura-te noua! Salutare, Asteptam cu nerabdare poze de sambata din Poiana. Bafta Marian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Doamnelor, domnisoarelor si domnilor.. stimati cititori, >>> Avem pozele !!! Le puteti descarca de la link-ul de mai jos: http://s4.transfer.ro/storage/pozele.tar-77cd4412a.gz Atentie ! (link-ul expira in cateva zile !) Daca a expirat, si inca mai vreti pozele, PM me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianpavelmm Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Doamnelor, domnisoarelor si domnilor.. stimati cititori, >>> Avem pozele !!! Le puteti descarca de la link-ul de mai jos: http://s4.transfer.ro/storage/pozele.tar-77cd4412a.gz Atentie ! (link-ul expira in cateva zile !) Daca a expirat, si inca mai vreti pozele, PM me. salutare am facut si eu rost de ceva mai multe poze. http://s4.transfer.ro/storage/Poiana_Braso...i-9a146326f.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate