moto28 Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 grav accident azi in jurul orei 8,09 dupa intersectia Nitu Vasile cu C-tin Brancoveanu ,o femei am inteles ca trecea prin loc nepermis,iar un motor alb honda a lovito in plin la o viteza destul de mare,el am inteles ca si-a rupt piciorul ,iar femeia o babutza am inteles situatie grava !!!! daca stie cineva mai multe amanunte???? smurdul am inteles ca a ajuns ffffff repede !!!!! Sa dea Domnul sa fie bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 grav accident azi in jurul orei 8,09 dupa intersectia Nitu Vasile cu C-tin Brancoveanu ,o femei am inteles ca trecea prin loc nepermis,iar un motor alb honda a lovito in plin la o viteza destul de mare,el am inteles ca si-a rupt piciorul ,iar femeia o babutza am inteles situatie grava !!!! daca stie cineva mai multe amanunte???? smurdul am inteles ca a ajuns ffffff repede !!!!! Sa dea Domnul sa fie bine salut , exista topic de accidente ...aici incercam sa planificam o intalnire sau o plimbare ....si nu vrea nimeni sa se intalneasca cu un " grav accident " muta topicul la accidente respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 salut , exista topic de accidente ...aici incercam sa planificam o intalnire sau o plimbare ....si nu vrea nimeni sa se intalneasca cu un " grav accident " muta topicul la accidente respect asta era problema ta? topicul se poate muta. detalii despre cei implicati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 salut , exista topic de accidente ...aici incercam sa planificam o intalnire sau o plimbare ....si nu vrea nimeni sa se intalneasca cu un " grav accident " muta topicul la accidente respect eu cred ca postul este ON TOPIC intalnire - motor cu baba eveniment - accidentul excursii - unul la spital altul la sapanta lasand gluma la o parte se pare ca inmormantarile au ajuns destul de scumpe o gramada de babe si mosi cu bensii mici au inceput sa alerge haotic pe strazi unde p/ula mea s.or duce dimineata la paranz si seara nu stiu frate dar numai pe mijlocul strazii stau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 (editat) lasand gluma la o parte se pare ca inmormantarile au ajuns destul de scumpeo gramada de babe si mosi cu bensii mici au inceput sa alerge haotic pe strazi unde p/ula mea s.or duce dimineata la paranz si seara nu stiu frate dar numai pe mijlocul strazii stau Auzi bah dar tu nu ai parinti?nu ai bunici?stii ce inseamna pentru un batran sa faca inca 300 m pana la trecerea de pietoni?sau poate i s-a facut rau si a cazut pe strada sau poate trebuia sa ocoleasca o masina parcata pe trotuar si a fost luata in plin.... Unde se duc?Asta e problema ta? Pai iti zic eu bai desteptule.Se duc sa se plimbe,se duc sa se miste,ies din casa avand ca pretext cumpararea unei paini,2 rosii si un ziar.Toata viata lor se reduce la trait in casa, plimbat aiurea pana la piata si inapoi pentru ca sunt pensionari batrani si asta e tot ce le-a mai ramas+un zambet de la copii si nepoti.Dar tu nu ai cum sa intelegi....vai de steaua ta.Imi e mila de tine!!! PS:Comunitatea pulii a devenit asta.A postat un amarat despre un accident si unu ii sare in cap si altul ia in deradere accidentul in sine. A gresit postarea aici.Si?Las' ca se muta. Bravo!!!!!Nota 10! Editat August 21, 2009 de andu_wasup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Auzi bah dar tu nu ai parinti?nu ai bunici?stii ce inseamna pentru un batran sa faca inca 300 m pana la trecerea de pietoni?sau poate i s-a facut rau si a cazut pe strada sau poate trebuia sa ocoleasca o masina parcata pe trotuar si a fost luata in plin....Unde se duc?Asta e problema ta? Pai iti zic eu bai desteptule.Se duc sa se plimbe,se duc sa se miste,ies din casa avand ca pretext cumpararea unei paini,2 rosii si un ziar.Toata viata lor se reduce la trait in casa, plimbat aiurea pana la piata si inapoi pentru ca sunt pensionari batrani si asta e tot ce le-a mai ramas+un zambet de la copii si nepoti.Dar tu nu ai cum sa intelegi....vai de steaua ta.Imi e mila de tine!!! PS:Comunitatea pulii a devenit asta.A postat un amarat despre un accident si unu ii sare in cap si altul ia in deradere accidentul in sine. A gresit postarea aici.Si?Las' ca se muta. Bravo!!!!!Nota 10! Prima parte era de ajuns ca si reply!(sunt de acord) A doua cea cu PS-ul chiar nu era necesar sa o scrii o puteai tine in gand! Crezi ca ai sa schimbi ceva sau pe cineva cu asemenea cuvinte? Daca aceasta comunitate este cum spui de ce faci parte din ea? Nu mai raspundeti fratilor la rautati cu rautati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 (editat) Auzi bah dar tu nu ai parinti?nu ai bunici?stii ce inseamna pentru un batran sa faca inca 300 m pana la trecerea de pietoni?sau poate i s-a facut rau si a cazut pe strada sau poate trebuia sa ocoleasca o masina parcata pe trotuar si a fost luata in plin....Unde se duc?Asta e problema ta? Pai iti zic eu bai desteptule.Se duc sa se plimbe,se duc sa se miste,ies din casa avand ca pretext cumpararea unei paini,2 rosii si un ziar.Toata viata lor se reduce la trait in casa, plimbat aiurea pana la piata si inapoi pentru ca sunt pensionari batrani si asta e tot ce le-a mai ramas+un zambet de la copii si nepoti.Dar tu nu ai cum sa intelegi....vai de steaua ta.Imi e mila de tine!!! PS:Comunitatea pulii a devenit asta.A postat un amarat despre un accident si unu ii sare in cap si altul ia in deradere accidentul in sine. A gresit postarea aici.Si?Las' ca se muta. Bravo!!!!!Nota 10! cand o sa ramai schilod de la bunica mea dupa ce o lovesti pe mijlocul drumului o sa trec pe la tine sa te vad la 20 - 30 de ani cum o sa te tarasti pana la moarte intr.un carucior de invalid papagalule si nu o sa.mi fie mila de tine nu stiu cam cati km faci tu cu motorul si cati cretini iti trec prin fata fara macar sa se asigure pentru viata lor dar dupa cum poti sa mai citesti nu este singurul motociclist ce loveste BIS ?babe idioate pe strada? si moare sau ramane traumatizat toata viata sanatate maxima motociclistului si sa treca peste asta cat mai usor Editat August 21, 2009 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Despre acest accident se discuta pe un alt topic la Accidente! @IANACHIM - expresia ,,babe idioate" nu este corecta , poate o sa ajungem cu toti la batranete si o sa devenim in opinia tinerilor ,,mosi idioti" si asta pentru ca nu stam inchisi in casa ,ci umblam cu cine stie ce motor sau scuter pe drumuri! Te inteleg ca esti influentat de faptul ca baiatul implicat poate sa-si piarda un picior si automat sa ramana infirm pe viata dar si batrana decedata are dreptul la respect daca nu la compasiunea unei fiinte umane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate