Bogdan Secelean Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Cum il cheama pe "baiat" ? dacă e pe la cros trebuie sa-l stiu. Sanatate maxima si atentie la dobitoci, inconstienti si nesimtiti, e plin de ei pe sosele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 daca dacia a facut stinga peste linia continua (din acelasi sens).... cum de a lovit motocicleta??? oare unde era motocicleta??? evident ca-mi pare rau de ce a patit motocilistul... dar nu trebuie sa dam vina pe ceilalti pt. prostia noastra... daca era coloana si voia sa se strecoare putea sa o faca pe dreapta cu 30-40km/h.. Cit despre faptul ca soferul auto era baut... nu-l lasati sa scape, eu am fost oprit de politie ca sa fiu martor ca-l gasisera pe unul beat la volan... a fost cea mai placuta declaratie scrisa. (valabil si pt. motociclistii care baga cite o bere... ca se potriveste cu profilu de "biker") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Domnule, eu nu vad nici o busitura pe Dacie (cel putin nu in pozele postate), deci presupun ca motoristul a culcat-o voluntar, ca sa n-o ia in plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knee Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 Haideti sa va dau ultima ''bomba''.Am vorbit cu tatal baiatului care a avut accidentul si surpriza:alcoolemia soferului din papuc s-a transformat in zero.Traiasca Politia Romana ca serveste si protejeaza betivii.Haideti sa ne apucam toti de baut poate asa o sa aiba grija militienii si de noi!Nu mai e nimic de zis.Aveti grija de voi ca altcineva nu o sa va apere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate