Frana Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 nu esti singurul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 (editat) Ce lame e asta: Sunt Deprimat! ) Ia-tzi doua lame,emo si gata. Editat August 29, 2009 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 sunt multe intrebari care nu prea au logica,cum ar fi pentru a circula ecologic trebuie:a) sa schimbi pneurile intre ele la fiecare 2500 km si ce rasp mai erau,iar acest raspuns facea parte din cele 2 corecte ale intrebarii,eu cum pwla mea sa pun ala de pe fata pe spate si invers?Asta e Romania.Dar daca stai bine sa te gandesti la intrebarea ta,e logic ca e a.De noxe se ocupa ARR,daca o imprumuti nu e nicio problema de unde rezulta raspuns corect A... Nu va ati prins inca ca sunt aceasi intrebari ca la B numai cu cuvantul 'masina' inlocuit cu 'motocicleta'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat August 31, 2009 Autor Share Postat August 31, 2009 Mai am 1 saptamana PRAF II FAC !!! :D Mesaj completat Hoo ma ce incet trece timpu. Mai am cateva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 (editat) Nu mai ÎS deprimat. Ce anti-depresive ai folosit ? Oricum, raspunsul final o sa-l am dupa ce dai examenul si stii daca l-ai luat sau nu. Sa vedeti atunci deprimare ... au ba. Si sper sa-l iei, fiindca ma deprimi si pe mine cand citesc ca esti deprimat. las' ca sunt eu n-am bani de benzina ) O singura rugaminte am la tine. Te rog sa nu-ti faci si tu topic, te rog! Editat Septembrie 4, 2009 de Biraid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Nu fac stai linistita. Eu sufar in tacere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat Septembrie 4, 2009 Autor Share Postat Septembrie 4, 2009 Biraid, intrebare. Tu esti aia de la avataru tau?? . Ciudat avatar, ce-i drept :| Mesaj completat Si, in legatura cu topicul facut, daca va ocupa atata spatiu, din partea mea sterge-ti-l. Dar sa stii ca topicul asta m-a ajutat. Si pana la urma de aia e forum, nu sa stergi si sa faci misto de tot ce gasesti, ci sa raspunzi la intrebarile omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Nu fac stai linistita. Eu sufar in tacere N-ai vrea sa ma vezi si pe mine deprimata, nu-i asa? Biraid, intrebare. Tu esti aia de la avataru tau?? . Ciudat avatar, ce-i drept :| Mesaj completat Si, in legatura cu topicul facut, daca va ocupa atata spatiu, din partea mea sterge-ti-l. Dar sa stii ca topicul asta m-a ajutat. Si pana la urma de aia e forum, nu sa stergi si sa faci misto de tot ce gasesti, ci sa raspunzi la intrebarile omului. De ce? Am decolteul prea adanc, sau ma stramb mult prea frumos? Linistit. M-a amuzat mult prea tare titlul topicului. Sa ne spui ce-ai facut la examen. Abia astept si sper sa nu mai gasesc ''SUNT DEPRIMAT, 2nd edition" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 2nd edition nu va mai fi va trece direct la actiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 2nd edition nu va mai fiva trece direct la actiune Adica ce? Face alt topic cu titlul ''Nu mai sunt deprimat, dar caut anti-depresive'' ? Lasa, sa fim optimisti si sa ne spuna ca a trecut examenul. Bafta multa sa ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat Septembrie 4, 2009 Autor Share Postat Septembrie 4, 2009 De ce? Am decolteul prea adanc, sau ma stramb mult prea frumos? Pai, te-ai strambat ciudat de tot Mesaj completat Deci strambatu, nu decolteul ) Mesaj completat Mai am 2 ZILEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oTo Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Vremea asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Mai am 2 ZILEEEE deci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 (editat) 7 useri citesc topicul ) @Vici: danny a completat azi mesajul ca mai are 2 zile Infiintez Clubul DeprimaNtilor ) Care se baga? Editat Septembrie 7, 2009 de maverick08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 eu .. miercuri imi depun dosaru .. incepe teama .. incepe invatatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 eu .. miercuri imi depun dosaru .. incepe teama .. incepe invatatul ..incepe scoala ..vine iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 ..incepe scoala ..vine iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 (editat) eu .. miercuri imi depun dosaru .. incepe teama .. incepe invatatul Sfatul meu, ca sa nu vezi ca-s fata rea (si pt ca a trecut ceva timp de cand am dat examenul moto) este sa nu te panichezi, sa te uiti LOGIC peste chestionarele din culegerea pt.A de la editura "National" - crede-ma, intrebarile de A sunt mult mai permisive ca cele de la B. In poligon, chiar daca dai de A1,ai aceleasi probe ca la A. Desi s-au inasprit rigorile de examinare, nu trebuie sa ai emotii, asta insemnand nici sa fii "incet", dar nici sa te dai "racer".Politistul vrea sa vada siguranta, existand cazuri cand a picat candidati doar pentru ca erau mai inceti.Iar in celalalt caz, eu insami am incercat sa fac "o jmekerie" si sa iau un viraj reising in timpul uneia din probele de "circulatie in trafic",iar politistul sa strambe din nas. Hai,mult succes! PS: Ah, da..ti-ai ales foarte prost perioada de scolarizare! Editat Septembrie 8, 2009 de ValoXM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 (editat) Sfatul meu, ca sa nu vezi ca-s fata rea (si pt ca a trecut ceva timp de cand am dat examenul moto) este sa nu te panichezi, sa te uiti LOGIC peste chestionarele din culegerea pt.A de la editura "National" - crede-ma, intrebarile de A sunt mult mai permisive ca cele de la B.In poligon, chiar daca dai de A1,ai aceleasi probe ca la A. Desi s-au inasprit rigorile de examinare, nu trebuie sa ai emotii, asta insemnand nici sa fii "incet", dar nici sa te dai "racer".Politistul vrea sa vada siguranta, existand cazuri cand a picat candidati doar pentru ca erau mai inceti.Iar in celalalt caz, eu insami am incercat sa fac "o jmekerie" si sa iau un viraj reising in timpul uneia din probele de "circulatie in trafic",iar politistul sa strambe din nas. Hai,mult succes! PS: Ah, da..ti-ai ales foarte prost perioada de scolarizare! Mie mi se par mai usoare chestionarele acum, fata de cum erau la inceput cele pe calculator. Am facut acum cateva zile niste chestionare si am scos ~19/20, la inceput abia daca faceam ~17, nu stiu cum am luat sala atunci @motociclistcom cand am dat eu poligonul eram 2 persoane, am dat doar eu si celalalt a stat pe bara si l-a luat, se grabea organu'. acum cred ca l-au schimbat pe cel de atunci, cred ca e un prieten de-al meu, are un zx6r, mergem sa il salutam la poligon. ah da, astia nici nu se uita la ce faci in poligon. Editat Septembrie 8, 2009 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 So? Ai luat sine vedem pe sau e caz sa fim ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 AÂşadar, să mă pregătesc să devin deprimantă ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat Septembrie 8, 2009 Autor Share Postat Septembrie 8, 2009 Maine va spun daca intru in clubul deprimantilor sau nu. Sper ca NU! MAINEEEEEEE Mesaj completat HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA L-AM LUAT BĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ Mama, ce bine ma simt. SUNT DEPRIMAT DE FERICIT! Huh. Le-am aratat eu lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat Septembrie 9, 2009 Autor Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) Multumesc. Apropo... ca sa stiti. Am facut 20 Editat Septembrie 9, 2009 de danny1345 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Multumesc. Apropo... ca sa stiti. Am facut 20 Felicitari Mai urmeaza un poligon ceva sau atat iti trebuie pt A1? Ai grija pe drumuri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate