marque Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 dupa cum am anuntat si in revista, am lansat site-ul www.mototest.ro. asteptam pareri, sugestii, critici, laude, injuraturi, etc, etc. din cate am vazut eu pana acuma, siteul vrea sa fie o entitate strans legata de revista motociclismo si sa reflecte experienta noastra, marius,claudiu si moi, ca motociclisti si nu neaparat ca redactori. o sa fie mai putin stiri culese de pe net, cu mentiunea ca nu am nimic impotriva lor, au partea lor de utilitate ci mai degraba informatii legate de ceea ce facem noi zi de zi, concursuri, intruniri, etc, pe la care incercam sa mergem. ca in media moderna, incercam sa venim cu chestiile arzatoare pe site, si pe urma este loc de povesti mai in detaliu si mult mai pe indelete in revista. nucleul siteului este constituit din baza de date de teste, care se va mari constant, inca suntem departe de a le fi incarcat pe toate. speram sa va fie cat mai util si dupa cum spuneam, asteptam feed-back. Mesaj completat ah, da, si filme, vrem sa fim cat mai entertaining asa ca o sa venim cu filme. deja sunt cateva si promit ca pe viitor sa fie cat mai "profi", momentan suntem foarte la inceput pe video. dati-mi insa scule bune, o masa de mixaj si mai vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Am aruncat un ochi si imi place ce am vazut. Chiar l-am adaugat la " Favorites". Mi-ar placea mai multe la "Cultura Moto". Imi place in special partea de calatorii si pe aceea mi-as dori sa o vad imbogatita ca materiale. Cred ca daca ii luati pe rand doar pe cei ce posteaza la "Imagini din calatoriile pe 2 roti" pe forum sunt sigur ca ati scoate niste materiale pe cinste. Bafta in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat August 27, 2009 Autor Share Postat August 27, 2009 salutare, ai mare dreptate, aceasta sectiune va fi imbogatita cu materialele care au fost publicate in Motociclismo, ma refer la calatoriile facute de romani, deocamdata insa suntem ocupati pana peste cap cu trimiterea in tipar a revistei pe luna septembrie. Mesaj completat salutare, ai mare dreptate, aceasta sectiune va fi imbogatita cu materialele care au fost publicate in Motociclismo, ma refer la calatoriile facute de romani, deocamdata insa suntem ocupati pana peste cap cu trimiterea in tipar a revistei pe luna septembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Felicitari @marque! Foarte utile si interesante testele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 salut, pt anunturi puteti folosi pluginul " Another Wordpress Classifieds Plugin " care este mult mai facil decat ceea ce faceti acum ! tema e foarte misto, e premium? Mesaj completat puteti vedea pluginul in functiune aici , inca nu am avut timp sa-l traduc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Septembrie 10, 2009 Autor Share Postat Septembrie 10, 2009 @ guy.til yeap! you deserve beer. you shall receive beer! @ gabi popey ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate