Razorbladed Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Cumpar 1 metru de teava de inox pentru a imbina o evacuare la galeria unei yamaha r6. Daca gasesc si cine sa mi o prelucreze e cu atat mai bine. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 vb cu rados de acii de pe orum poate te poate ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat August 28, 2009 Autor Share Postat August 28, 2009 Am vb deja...omu doar prelucreaza nu si vinde teava de inox... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 si eu am nevoie de o teava de inox tot cam asa in jur de 60 cm lungime si intre 7-10 diametrul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Pe varianta fac fetele de ce diametru vreti voi ,pretul e cam mare dar merita. La cei care fac balustrazi gasiti cu siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 Am ceva prin garaj dar ce diametru doresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 De ce nu incercati sa luati legatura cu o firma care comercializeaza asa ceva? Exemplu: direct line inox. Ei vand orice tip de teava de inox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 eu am nevoie pentru o evacuare.o fac eu vreau doar teava in jur de 50-60 cm lungime minim si diametru undeva intre 70-100mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate