Qaz Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 re, dar nu mai puneti intrebarea aia referitoare la locatie - au pus dacii 2 lincuri foarte explicite, ce nu e asa clar? Aveti idee despre cum ar fi vremea? Sa stiu cate paturi bag in cort! ... Nu pot gandi ca va plaoua, imi iese total din calcul! Succes in organizare! Vremea se prezinta bine, conform site-urilor de profil. Daca ne va stropi un pic, nu e mare paguba, ca nu ar fi prima intrunire cu ploaie, daca va fi un pic frig nu va faceti griji, va exista suficient de multa bautura pentru a va incalzi, plus o atmosfera incendiara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 si pana la putinele momente in care vor fi anuntate mai multe detalii,putem sa ne aducem aminte ce s-a intamplat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Cred ca toata lumea asteapta programul intrunirii, pretul de intrare. Eu pot sa va spun decat ca o sa fie face and body painting pt doritori. Asa, ca sa semene un pic a festival. Daca ploua, o sa ne aducem aminte de vremurile cand avea Bucurestiul intrunire si dadeam note din foisor. Ploua in draci in fiecare an dar toti erau multumiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 AMR 4 ...spre 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectru Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodoktm Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 se poate intra cu masina in locatie??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 (editat) Aveti i cate paturi bag in cort! ... Ursule ia un pat si ptr mine sa nu mai ma car cu cortul, Editat Septembrie 15, 2009 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 E secret inca locul. Dar o sa fac o exceptie si tie o sa iti dau o harta cu locatia. Da sa nu o mai arati nimanui, te rog. Ok? Pentru cei care nu pot ajunge decat o zi(duminica) existaun loc de intalnire??Plecam mai multi? Si daca da unde??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 se poate intra cu masina in locatie??? Nu, nu se poate intra cu masina in locatie, dar avem asigurat loc de parcare auto in afara locatiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectru Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Multe salutari de la popoarele prietene din Balkani. Creazy, a zis ca vineri se va indrepta barzu barzu spre Bucuresti impreuna cu ceva prieteni din gasca vesela din Russe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 (editat) V-ati apucat de amenajari, ca as da o fuga diseara, daca mai prind lumina cand ies de la munca, sa vad cum e pe acolo, cat de nesimtiti au fost bucurestenii vara asta si cam care a fost meniul pentru "gratarul de weekend". Vad ca si vremea se anunta de parea noastra. http://www.accuweather.com/world-forecast....ST&metric=1 Editat Septembrie 15, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 V-ati apucat de amenajari, ca as da o fuga diseara, daca mai prind lumina cand ies de la munca, sa vad cum e pe acolo, cat de nesimtiti au fost bucurestenii vara asta si cam care a fost meniul pentru "gratarul de weekend". Tie chiar ti-e sete, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Tie chiar ti-e sete, nu ? Oh, da! Si locatia imi e destul de cunoscuta, pentru ca fiind aproape de casa... sa zicem ca am luat destule kilograme de la fripturile pe care le-am mancat pe acolo. S-ar putea sa vin cu cortul, ca sa pot sta sa beau linistit, sau o sa o sun pe nevasta-mea sa vina sa ma adune cand sunt praf, d'asta astept cu nerabdare si lista cantaretilor. PS: DJ Winamp sau karaoke? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 PS: DJ Winamp sau karaoke? sau vin 'baietii din caminul PM4"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 sau vin 'baietii din caminul PM4"? shi invitatzii lor surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Multe salutari de la popoarele prietene din Balkani.Creazy, a zis ca vineri se va indrepta barzu barzu spre Bucuresti impreuna cu ceva prieteni din gasca vesela din Russe. URAtata URAtata !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectru Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Buna Spectro, Arati bine pe motor, mi-ar placea sa ne cunoastem la Dacorum...poate harleyul tau o sa-l placa pe harleyul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 m-am gandit un pic inainte de a accepta invitatia...dar m-am uitat pe geam si am vazut cat de bine sta HAR-ul langa LEY...la DACORUM cu voie sa fie!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Septembrie 15, 2009 Autor Share Postat Septembrie 15, 2009 Dragi prieteni, nu va impacientati de lipsa informatiilor. Nu am fost secretosi ci doar am alergat pana in ultimul moment pentru o cat mai buna organizare. Din aceasta cauza, ca si anu’ trecut, ultimele informatii in ultima saptamana. Ne-am dat de ceasul din urma (ala de pe perete) sa va pregatim o mega, super, extraordinar, cevacenusamaivazut, vorbescserios, bahdamaleshi petrecere moto! Avem concerte tari! Avem concursuri tampite rau! Avem carmoale de toate felurile! Avem respect pentru toti bikerii care ne vor onora cu prezenta si pentru aia carora le vom povesti dupa cum a fost - unii fiind prezenti dar magnetizati, ma intelegi nene Iancule, si altii care din varii motive nu vor putea sa ajunga Dintre formatii (lista completa pe afisul ce urmeaza sa il atasam): REDLINE KINETHICS CONFLICT MENTAL PHENOMENON KA GAIA AN TIARRA Dintre concursuri: AVANTUL ROMANILOR IN RAZBOI CU DACII CADOUL VIRGINELOR CURSA DE CARURI DE RAZBOI ROMANE CU PIEPTU INAINTE PUMNUL LUI ZAMOLXE Pret intrare 20 de lei de casca, pleata sau chelie! Urmeaza mai multe info! Si.......bineinteles........ ROCK'N'ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 ieeeleleee.... yeh...lele!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 suna bine.. o sa trec pe la voi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Eu sunt cu muzicantii.....am si legitimatie "Sunt cu formatia". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Eu sunt cu muzicantii.....am si legitimatie "Sunt cu formatia". Chopper Academy Blues Band? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Eu sunt cu muzicantii.....am si legitimatie "Sunt cu formatia". shi eu am legitimatzie pe spatele careia scrie "sotzul patroanei" CA BLUES BROTHERS and FRIENDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 deci tre sa stam geana pe lope cand il vedem pe langa bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate