Zapacitul Postat Iunie 11, 2010 Autor Share Postat Iunie 11, 2010 pam pammm... noua mobra cea veche a fost vanduta cu 1300 E, practica stunt-ul... a mai ramas putin rosu pe ea @ikea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alx31 Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 ala cred ca era tovarasul lui... dar oricum, sa ii transmita asta din partea noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Iunie 11, 2010 Autor Share Postat Iunie 11, 2010 errr, da sunteti panarame mari, mobra alba imi apartine (tovarase) oricum cu alte cuvinte, imi place tare stickerul de pe faruri, nu distorsioneaza de nici un fel lumina si + ca gusturile nu se discuta din una in alta cine vine la intanirea hondistilor? Mesaj completat tov meu cu, cealalta mobra inca tot pe aia rosie o are doar ca e revopsita! cafeaua ta e expirata rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 ce echipamente misto aveti amandoi,mah Mesaj completat si au dreptate baietii astia cu farurile alea. da jos prostiile alea,nu te prosti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Iunie 11, 2010 Autor Share Postat Iunie 11, 2010 replay : gusturile nu se discuta, o sa ii fac seaua din oaia lui Becali, o imbrac in carpeta apoi ii dau foc sa pută a câcăreze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 replay : gusturile nu se discuta, o sa ii fac seaua din oaia lui Becali, o imbrac in carpeta apoi ii dau foc sa pută a câcăreze A tu erai ala care sta pe Telita si are prietena cu hornetu' Eu sunt ala cu F 3 de pe telita de are prietena cu ninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Iunie 12, 2010 Autor Share Postat Iunie 12, 2010 Da, eu sunt ala. Nu te-am vazut in viata mea, tragi prea repede concluzii ca ne-am fii plimbat printre blocuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Da, eu sunt ala.Nu te-am vazut in viata mea, tragi prea repede concluzii ca ne-am fii plimbat printre blocuri ! Esti cam serios vecine nu prea ti la glume Ne-om intalni intr-o zi sa ne cunoastem, pe la intalnirea cbr-isilor nu te-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Da, eu sunt ala.Nu te-am vazut in viata mea, tragi prea repede concluzii ca ne-am fii plimbat printre blocuri ! ma,da' ce-i cu tine de esti asa uracios? ce-ai patit? nu fii nesuferit,ca nu-ti sta bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Iunie 12, 2010 Autor Share Postat Iunie 12, 2010 joi la 19 atunci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel.nastase Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 (editat) Eheee, ce de F4i-isti .. spre rusinea mea, am acelasi model 2002.. si nu am fost la nici o intrunire de joi la 19 00 mai mult am fost pe la Arc si in Bikers Otopeni. cu Zapacitul Dan .. (care a jucat in Sandokan )) ma cunosc de ceva vreme si chiar m-a ajutat la nevoie cu o toba stoc ca sa pot trece ITP-ul, deci e Om si Motociclist din toate punctele de vedere. Concluzii: Promit sa vin si eu la intruniri de CBR-isti pentru discutii, pareri si sa vad ce motoare aveti (atasata o poza cu mine si bestia) Pt. Dan: Chiar daca nu prea sunt de acord cu stilul tau de zmeu (No Mirrors/ No Signals/ No gear in the summer) iti urez sa ai din nou motorul tau! si sa mai prindem cat mai multe plimbari si intruniri de acum inainte. yahoo messenger: angel.nastase Asfalt uscat! Editat Septembrie 21, 2010 de angel.nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel.nastase Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Bravo pentru echipament! Mersi ... l-am luat si eu treptat .. si am alergat dupa oferte ca studentii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Septembrie 29, 2010 Autor Share Postat Septembrie 29, 2010 hai ca ai fost tare " (No Mirrors/ No Signals/ No gear in the summer) " , eh pana in vara sper sa imi iau Husqvarna, sufletul ramane la honda (are prietena hornet si chiar nu intentioneaza sa il vanda >. ) dar visul meu pt SM e de cand m-am virusat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate