univet Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 A fost foarte frumos azi....Pacat ca nu am facut mai multe poze. Pregatim ceva trasee dobrogene pentru o eventuala etapa a CN de Rally raid (sau ride - cum vreti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 veniti tiptil sa nu stim si noi mangaliotii ... ... io am fost la serv da va dadeam voua dr-u k va arata el trasee frumoase prin padure pe la hagieni ...saracutu le stie pe toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 A fost foarte frumos azi....Pacat ca nu am facut mai multe poze. Pregatim ceva trasee dobrogene pentru o eventuala etapa a CN de Rally raid (sau ride - cum vreti) Cine-i nenea cu CR-ul de cross? Sa-i zici lu' deputatu ca a cam pus pe el Sa bage tare salate ca e plin sezon Hai ca de-abia astept sa vin si eu la o tura pe nisip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Aprilie 17, 2006 Autor Share Postat Aprilie 17, 2006 Bogdan e cu Cr-ul. Mare fan Honda. Mai are doua CBR-uri - unul de 600 si un Blade de 1000 Repsol replica. Ieri am bagat cu deputatul si cu inca un tip Cristi 420 km prin nordul dobrogei Navodari, Corbu, Mihai Viteazu, Enisala, Agigiol, Sarichioi, Murighiol, Mahmudia, Tulcea, Niculitel, Macin, Horia, Slava Rusa, Cercheza etc pana acasa. Am scos o medie de 90 km cu tot cu opriri 9vreo 4 de cate 10-15 minute.. A FOST SUPERB (chiar daca azi sunt cam clatinat)!!!!! Bogdan e cu Cr-ul. Mare fan Honda. Mai are doua CBR-uri - unul de 600 si un Blade de 1000 Repsol replica. Ieri am bagat cu Eduard (deputatul) si cu inca un tip Cristi, 420 km prin nordul dobrogei Navodari, Corbu, Mihai Viteazu, Enisala, Agigiol, Sarichioi, Murighiol, Mahmudia, Tulcea, Niculitel, Macin, Horia, Slava Rusa, Cercheza etc pana acasa. Am scos o medie de 90 km cu tot cu opriri - vreo 4 de cate 10-15 minute.. A FOST SUPERB !!!!(chiar daca azi sunt cam clatinat)!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 @univet:Pe unde ati luat-o ,ca m-as baga si eu la vara daca ajung la mare? Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 (editat) Mangalia, Limanu Hagieni Cotu Vaii, inca vreo doua sate si retur Editat Aprilie 20, 2006 de univet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Super pe unde ati fost....Imi pare rau ca nu am motocicleta potrivita sa ma alatur si eu voua...va mai dura din pacate...dar va pot recomanda o padure cu niste drumuri super pentru enduro, la Dumbraveni daca stiti. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Super pe unde ati fost....Imi pare rau ca nu am motocicleta potrivita sa ma alatur si eu voua...va mai dura din pacate...dar va pot recomanda o padure cu niste drumuri super pentru enduro, la Dumbraveni daca stiti. Numai bine! am fost acoloooo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Bogdan e cu Cr-ul. Mare fan Honda. Mai are doua CBR-uri - unul de 600 si un Blade de 1000 Repsol replica. Ieri am bagat cu deputatul si cu inca un tip Cristi 420 km prin nordul dobrogei Navodari, Corbu, Mihai Viteazu, Enisala, Agigiol, Sarichioi, Murighiol, Mahmudia, Tulcea, Niculitel, Macin, Horia, Slava Rusa, Cercheza etc pana acasa. Am scos o medie de 90 km cu tot cu opriri 9vreo 4 de cate 10-15 minute.. A FOST SUPERB (chiar daca azi sunt cam clatinat)!!!!! bai baieti, dar aveti din ce in ce mai realizari acolo, pe malu' garlii ! 90 la ora in conditii de RR (apropo, raid se scrie, nu ride) e aproape de dakar. dar viteza asta duce cu gandul la mult asfalt. zona este superba, si se preteaza la antrenamente la marele fix. mobrele de 4 le-ati abandonat? cati si cu ce veniti la Trofeul Capitalei din Constanta? intrati la inscrieri si rezervati-va stand, acum cat mai sunt, sa nu va treziti parcati prin padure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Aprilie 21, 2006 Autor Share Postat Aprilie 21, 2006 Cred ca venim trei - doua KTM LC4 Adv si o Yamaha XT 660 R. Ma muncesc cu prietenii astia ai mei care nu sunt prea convinsi...Oricum mergem in team-ul lui Trica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 bai baieti, dar aveti din ce in ce mai realizari acolo, pe malu' garlii ! 90 la ora in conditii de RR (apropo, raid se scrie, nu ride) e aproape de dakar. dar viteza asta duce cu gandul la mult asfalt. Au mers pe asfalt cu media asta. Pe macadam este intr-adevar viteza medie de mari campioni. Cred ca venim trei - doua KTM LC4 Adv si o Yamaha XT 660 R. Ma muncesc cu prietenii astia ai mei care nu sunt prea convinsi...Oricum mergem in team-ul lui Trica. Cea mai numeroasa echipa la Trofeul Capitalei Convinge-i si pe oameni ca e distractie. Daca vin o data nu o sa mai scapi de ei. Daca totusi nu vin, lasa-i acasa si vino tu. Olandezu nu vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Bogdan e cu Cr-ul. Mare fan Honda. Mai are doua CBR-uri - unul de 600 si un Blade de 1000 Repsol replica. Ieri am bagat cu deputatul si cu inca un tip Cristi 420 km prin nordul dobrogei Navodari, Corbu, Mihai Viteazu, Enisala, Agigiol, Sarichioi, Murighiol, Mahmudia, Tulcea, Niculitel, Macin, Horia, Slava Rusa, Cercheza etc pana acasa. Am scos o medie de 90 km cu tot cu opriri 9vreo 4 de cate 10-15 minute.. A FOST SUPERB (chiar daca azi sunt cam clatinat)!!!!! Bogdan e cu Cr-ul. Mare fan Honda. Mai are doua CBR-uri - unul de 600 si un Blade de 1000 Repsol replica. Ieri am bagat cu Eduard (deputatul) si cu inca un tip Cristi, 420 km prin nordul dobrogei Navodari, Corbu, Mihai Viteazu, Enisala, Agigiol, Sarichioi, Murighiol, Mahmudia, Tulcea, Niculitel, Macin, Horia, Slava Rusa, Cercheza etc pana acasa. Am scos o medie de 90 km cu tot cu opriri - vreo 4 de cate 10-15 minute.. A FOST SUPERB !!!!(chiar daca azi sunt cam clatinat)!!!!! Spune-mi te rog, ce motoreta e prima, cea din fatza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Spune-mi te rog, ce motoreta e prima, cea din fatza ? Suzuki Freewind - monocilindru, 650 cmc, racire cu aer. A fost urmasa DR-ului, insa nu a convins si de aceea nici nu se mai produce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Suzuki Freewind - monocilindru, 650 cmc, racire cu aer. A fost urmasa DR-ului, insa nu a convins si de aceea nici nu se mai produce. Multam fain de raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Aprilie 23, 2006 Autor Share Postat Aprilie 23, 2006 E nu's ce zi a reginei duminica 30 apr....si olandezii se aduna in bucuresti la o petrecere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate