Lutzifer Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Am plecat Eu cu Diana si Ovi (picasso_ss). Un TransALP si un Pegaso. Plecarea din ARAD a fost Vineri 4.sept.09 la ora 5:20 chiar dupa ce s-a oprit ploaia. Afar era racoare si totul ud si intunecat. Pana la Deva am mers tot pe ud si o bucata buna de timp pe bezna. Abia se vedea ceva pe asfaltul ala negru de pe Valea Muresului. Am mers pe ruta: Arad - Deva - Sibiu - Ramnicu Valcea si de aici prin satulete Pausesti - Cheia - Valea Cheia unde am si campat. Am ajuns la ora 2 si un pic acolo , am pus corturile si am tras un somn de vreo 2 ore. Sambata am plecat pe un traseu care a durat 13 ore jumate. Din care 11 ore am mers incontinuu. Am facut creasta muntilor Buila Vanturarita. De la 8:30 dimineata si pana la 10:00 seara. Duminica am fost destul de rupti. Eu am scapat usor doar cu febra musculara , in schimb Diana si Ovi besici in calcai si la degetu mare. Grupul cu care am fost , cei de la "Veniti cu Noi" au plecat Duminica la ora 10:30 pe un traseu de cca 6-7 ore care includeau si Cheile Cheii. Cum timpul si baiurile fiecaruia nu ne-au permis , am hotarat sa dam o fuga ( eu cu Ovi ) cu motoru meu pana in Chei. Se aflau la 12,5 km de locul de unde am fost campati. Cheile Cheii incep de la Cabana Cheia si tin ... nush cat Noi am intrat pe ele cam jumate de ora buna dupa care ne-am intors ca a inceput si ploaia si a trebuit sa ne si impachetam sa o luam spre casa. Cheile sunt spectaculoase , merita mers si facute. Poate cu alta ocazie o sa revenim si noi. La ora 4 jumate am plecat de acolo si am ajuns la ora 1:00 noaptea in Arad. Ne-am intors pe ruta: Ramnicu Valcea - Horezu - Baia de Fier - Bumbesti Jiu - Valea Jiului - Petrosani - Simeria - Deva - Arad. Total de kilometri 850. Din care aproximativ jumate pe vreme urata , uda , ploioasa. Slide-u contine 95% poze , doar 3 filmulete scurte is in el. Cine vrea sa il vada o poate face aici pe TriluLilu. Inca nu am apucat sa il uploadez pe Youtube. Sa incep cu pozele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Jos palaria traseul de la Buila. L-am facut acum 4 luni. O experienta frumoasa, mai ales ca inca era zapada sus. Frumoasa tura ai facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 7, 2009 Autor Share Postat Septembrie 7, 2009 Jos palaria traseul de la Buila. L-am facut acum 4 luni. O experienta frumoasa, mai ales ca inca era zapada sus. Frumoasa tura ai facut Si mie mi-a placut mult traseul pana sus pe Vf. Vanturarita Mare 1885 m , Vf. Buila 1849 ... ii destul de greu de ajuns acolo dar e frumos. Mai continui cu niste poze ... In spate se vad foarte frumos muntii si creasta pe care am umblat. Aici inca nu stiam ca ne asteapta o zi asa de lunga si grea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Felicitari domnule, frumoase locuri si peisaje. Ma bucur ca vremea rea si mohorata nu v-a oprit. Tineti-o tot asa si la cat mai multi km pe Transalp. Numai bine si respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 8, 2009 Autor Share Postat Septembrie 8, 2009 Felicitari domnule, frumoase locuri si peisaje. Ma bucur ca vremea rea si mohorata nu v-a oprit.Tineti-o tot asa si la cat mai multi km pe Transalp. Numai bine si respect Mersi Cu vremea am auzit noi ca o sa fie destul de urat , dar pana Sambata dupamasa am prins vreme foarte calduroasa. Dupa s-a innorat si a plouat marunt pana Duminica dupamasa. Asta e ... Mie mi-a palcut a fost fain ! Acuma vineri plecam spre Vf. Moldoveanu... poate vrea cineva sa mai vina... Sa spuna ! Continui cu pozele ... Apropo , toate pozele se pot vedea AICI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Pacat k nu a fost vreme buna tot weekendu! in rest a fost foarte fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Mah, da stiu ca aveti ceva conditie fizica.., felicitari, marfa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 8, 2009 Autor Share Postat Septembrie 8, 2009 (editat) Pun si Slide-ul de pe Youtube. Cu toate ca aici nu ii melodia pusa de mine initial. Binenteles ca aia mi-au taiat-o si au bagat duma aia cu copyright-u. Infine... am ales eu o melodie din cele care is puse acolo. Inca ceva poze ... La Cabana Cheia ... Editat Septembrie 8, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Super, am facut si eu traseul asta prin Buila acum cativa ani si, cu toate ca este destul de solicitant, peisajele merita fiecare efort. Felicitari pentru tura! Si pozele sunt minunate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 9, 2009 Autor Share Postat Septembrie 9, 2009 Super, am facut si eu traseul asta prin Buila acum cativa ani si, cu toate ca este destul de solicitant, peisajele merita fiecare efort. Felicitari pentru tura! Si pozele sunt minunate Mersi Si eu asa zic ca merita efortu. Cel putin odata trebuie facut de toti iubitorii de munte. Ultima tura de poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate