smakalan Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 prezent si eu( dupa o pauza de vreo 3 luni si ceva) daca ma mai primiti si daca mai este loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 4, 2010 Autor Share Postat Martie 4, 2010 hai ca este loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 prezent ...... pe pozitie viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Tare meciul. Toata lumea a facut treaba buna. Imi pare bine ca nu ne-am facut de rusine deloc cu echipa din Floresti, care e destul de buna zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Tare meciul. Toata lumea a facut treaba buna.Imi pare bine ca nu ne-am facut de rusine deloc cu echipa din Floresti, care e destul de buna zic eu. Bravo baietzi, sunt mandru de voi..., atzi luptat cu brio pana la ultima suflare. Multzumiri in mod special lu' Florin, care a prins o zi mare azi in poarta. Am avut si MARE noroc, cu transferul lu' AutoSoS, pe care am reusit sa-l vindem pe ultima suta de metrii, pe bani buni, doar pe baza unor vizionari de DVD-uri, provenite de la meciul lui magic de luni... Multzumim si tzie AutoSoS , sa nu uitzi niciodata de unde ai plecat... ps: ne vedem luni la 2o,3o !!! Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Ma scuzati ca n-am participat data trecuta, a trebuit sa plec cateva zile si ca nu voi fi prezent nici luni, dar pe joi sigur ne intalnim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Prezent si eu la datorie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 din cauza unei mici accidentari intamplate azi in meciul otelul-cfr cluj voi lipsi maine.... sper sa imi revin la marele derbi de sambata dinamo-cfr . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 7, 2010 Autor Share Postat Martie 7, 2010 prezent cu ema si loza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Prezent si eu daca nu intervine ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Prezent si eu + Vali + Cristi(in stand by)... ps: ne vedem diseara la 2o,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Avand in vedere ziua si frigul asta polar eu stau in casa,beau un vin si imi bag floarea in sera sa nu inghete. PS:Is racit bocna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 io vin. poate ma cumparati inapoi. da am o rugaminte. poate cineva sa ma culeaga din gruia ( stau langa stadionul cfr ) si sa ma transporte pana la nou camp-ul din floresti ? ca n-am masina acuma si e cam rece sa vin cu mobra. daca ma culege cineva sa-mi dea un beep din timp 0744185232 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 io vin. poate ma cumparati inapoi. da am o rugaminte. poate cineva sa ma culeaga din gruia ( stau langa stadionul cfr ) si sa ma transporte pana la nou camp-ul din floresti ? ca n-am masina acuma si e cam rece sa vin cu mobra. daca ma culege cineva sa-mi dea un beep din timp 0744185232 Fa ceva cu conditzia fizica tati, k esti de mandra-minune pe teren... Stai tat meciu' acolo in offside parca ai fi pironit intrun loc, si nu esti in stare sa faci un pas cand se guruleste mingea prin fatza ta... De pase ce sa mai zic? Trage tare, ink mai ai sanse..., SUCCES !!! ps: dak fructifica-i 10% din mingile care le-ai avut ieri, castigam... Poate data viitoare. NE VEDEM JOI LA 19,3O !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Fa ceva cu conditzia fizica tati, k esti de mandra-minune pe teren... Stai tat meciu' acolo in offside parca ai fi pironit intrun loc, si nu esti in stare sa faci un pas cand se guruleste mingea prin fatza ta... De pase ce sa mai zic? Trage tare, ink mai ai sanse..., SUCCES !!! ps: dak fructifica-i 10% din mingile care le-ai avut ieri, castigam... Poate data viitoare. NE VEDEM JOI LA 19,3O !!! atat poate CFr-ul ce sa facem...daca nici ei nu pot el ce sa mai faca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 10, 2010 Autor Share Postat Martie 10, 2010 io zic pass joia asta la fotbal........ema si loza nu stiu daca vin o sa posteze loza cred daca vin ei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 fac tot posibilul sa ajung in timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 ps: dak fructifica-i 10% din mingile care le-ai avut ieri, castigam... Poate data viitoare. promit azi o rata de fructificare a ocaziilor de 15 % adica din 10 pase primite dau un gol si-o bara . aia se pune ? oricum parca vad ca ma bagi in echipa adversa si dupa aia o sa-ti smulgi parul din cap ( voi a-ti vazut par pe capul laui aron ? ) de ciuda ca o sa prind o zi mare . ne vedem peste 6 ore jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Feciori, nu va speriatzi de vremea urata de afara..., am jucat noi pe intemperii si mai nasoale de atat. Am fost pe la teren si gazonul se afla in perfecta stare de joc, deci ne vedem diseara la 19,3o !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Eu nu ma risc inca! Poate Luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellx Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 prezent...Ema incert...de la amiaza incerc sa dau de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Acuma am vb cu Gabi, prezent si el + ink un om, dar fara frate-so' , care e ink cu mana bulita..., Mesaj completat prezent si Vali, hai k usor usor ne strangem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Azi e aglomerat. Nu ajung. Distractie sa aveti! P.S. Va fi meci calm fara mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 prezent...Ema incert...de la amiaza incerc sa dau de el Prezent si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate