Sari la conținut

Prima Oara In Ghips.


Brugus
 Share

Postări Recomandate

insanatosire grabnica. si eu de vreo sapt. stau cu o mana in ghips, vina a fost a mea. cu o tula pe campii, hai sa ne spargem copii :angryfire: si iata ca mi-am luat-o. pe noroaie si urme de tractor cu viteza nu prea merge. si iata ca in 30 ani nu am reusit sa-mi rup vreun os, dar cu motorul am rezolvat repede.

 

post-3847-1145354491_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu era vorba de aglomeratie din cite am inteles eu... dar in general ai dreptate, daca lasi spatiu se baga si nu numai in Romania. Dar cind e foarte aglomerat se merge si mai incet. Aici insa nu era cazul, o masina si atit. Oricum reply-ul meu era pentru micii chitibushi de pe thread.

 

Ion, ABS-ul nu face bine decit pe asfalt. Pamint, zapada, gheta, pietris, se scot sigurantele... sau ai un buton pe bord la touring-enduro care se respecta. E chiar foarte periculos pe drum neasfaltat. Oricum nu te salveaza de derapaje laterale si astea sint problema la motociclete.. pui frina in curba pe nisip cind esti aplecat, abs-ul nu mai conteaza prea mult.

Dar in cartea tehnica la masinile cu ABS scrie clar sa lasi mai multa distanta fata de ala din fata... nu trebuie sa fii mare sofer, ala daca se urca pe frina opreste mai repede in derapaj decit tu cu ABS. Asta insa nu prea e valabil la motocicleta unde nu poti sa derapezi ca te duci.

 

Probabil ca tu stii mai bine si poti sa combati testele:

http://www.ibmwr.org/prodreview/abstests.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Unde ai cazut? Pe Pipera-Tunari? Trecusei de depoul auto sau de magazinul ala de mobila? Oricum nu prea conteaza, in orice sens mergeai, drumul nu are gropi de sa rupi frana... Citeam mai demult pe forum despre o modalitate interesanta de a-l depasi tinand piciorul drept un pic mai ridicat, pe la nivelul oglinzii laterale. Poate trebuia sa incerci asta, :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Citeam mai demult pe forum despre o modalitate interesanta de a-l depasi tinand piciorul drept un pic mai ridicat, pe la nivelul oglinzii laterale. Poate trebuia sa incerci asta, :angryfire:

 

Ai facut vreodata treaba asta? :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa te faci bine omule! Si casca ochii cat cepele pe modul invizibil!

 

Crede-ma ca mi-ar conveni de minune sa fiu invizibil. Cel putin acum cand stiu ca nu aveam nici o sansa decat poate daca nu ma vedea deloc. Sunt convins ca unii sunt foarte rai daca te ''vad''

Dupa razboi multi viteji se arata dar eu totusi le urez sa nu fie nevoie sa scoata sabia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scuze, Adrian ca ma bag in topicul tau, dar am patit cam la fel...

 

Pe 5 aprilie, seara, viteza 40-45Km/h (in scadere, ca ma apropiam de intersectie), eu pe banda intai, un autoturism pe banda a doua la 10-15 m inaintea mea, nimeni nu venea din spate.

Ma asigur ca semaforul e verde (era verde) si constat ca autoturismul intra incet pe banda mea. Mi-am inchipuit ca ala face dreapta fara semnal, fara sa se asigure si incep manevra de a-l depasi pe stanga.

Surpriza: conserva intepeneste pe trecerea de pietoni intre banda intai si a doua!!! Cum eu ajunsesem fix in spatele lui, luat absolut prin surprindere, am blocat spatele si instantaneu eram jos, cu motorul peste piciorul stang (noroc cu cizmele mele de fier, ca n-am schiopatat decat vreo 4 zile).

Imi fac eu POST, il fac si motorului, ok: porneam si functionam la relanti.

 

Ii multumesc lui AK Raptor care a fost martorul evenimentului si care m-a sustinut in momentele alea.

 

Cred ca AS25 si STEGE stiu deja despre ce e vorba :angryfire: : coboara tanti din matiz si imi zice ca a oprit pentru ca era rosu!!! :angryfire: Am vazut negru cateva secunde, dar mi-am dat seama la timp ca e o cauza pierduta, asa ca a scapt nealtoita.

 

Cu siguranta ca am si eu partea mea de vina in treaba asta, dar, neavand antecedente de genul asta, este prima data cand realizez ca ura multora dintre voi fata de tagma celor care nu stiu ce e cu volanul din mana lor, fara nici un respect fata de nimic, este perfect justificata.

 

N-am decat sa fiu mai atent data viitoare. Acum inca sunt crispat pe motor; am capul plin de scenarii dintr-astea care mustesc a ghinion si care pot conduce la vatamare de motociclist muritor.

 

Sanatate si asfalt uscat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...