logan Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 iti spun eu ce ai facut.. ai ras mult!! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Eu zic ca radea de la pastrama de oaie :laugh sau ca a castigat sticla de whisky ....in alta ordine de idei, super petrecere cu tot cu pana de la plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 uitati-va pe pagina anterioara si e link cu pozele mele.. si vedeti cum radeati..amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucit_a Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 iti spun eu ce ai facut.. ai ras mult!! )) da..asta recunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 uitati-va pe pagina anterioara si e link cu pozele mele.. si vedeti cum radeati..amandoua Who me? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 nu vreau sa fac confuzie .. dar vazand aceleasi semnaturi ..am zis ca tu erai cea de langa raluca.. daca gresesc..ma iarta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucit_a Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 nu vreau sa fac confuzie .. dar vazand aceleasi semnaturi ..am zis ca tu erai cea de langa raluca..daca gresesc..ma iarta.. amitzule mama...pozele vorbesc..degeaba il tii pe NU in brate asta recunosti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 nu vreau sa fac confuzie .. dar vazand aceleasi semnaturi ..am zis ca tu erai cea de langa raluca..daca gresesc..ma iarta.. Nu recunosc nimic ...si nici bere n-am baut Mesaj completat amitzule mama...pozele vorbesc..degeaba il tii pe NU in brate asta recunosti? nu mai pune poze cu mine cand ma dau racing Da tu in poza asta te recunosti/? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucit_a Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Nu recunosc nimic ...si nici bere n-am baut Mesaj completat nu mai pune poze cu mine cand ma dau racing Da tu in poza asta te recunosti/? aaa...pai... ce nu face o femeie pt o sticla de whisky? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 amitzule mama...pozele vorbesc..degeaba il tii pe NU in brate asta recunosti? Cine este NU asta? Unde l-ai cunoscut? Si de la ce vin initialele, Nicolae Udrea, Nicu Ungheru, Nae Unsoare...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucit_a Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 si in caz ca cineva nu stie cum se face o pana la motocicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 aaa...pai...ce nu face o femeie pt o sticla de whisky? Am 3 sticle? In alta ordine de idei, era scotian? Daca da e corect whisky, dar daca era irlandez e whiskey. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Am 3 sticle? In alta ordine de idei, era scotian? Daca da e corect whisky, dar daca era irlandez e whiskey. Era tare Mesaj completat si in caz ca cineva nu stie cum se face o pana la motocicleta... Cu gratar la marginea drumului se face, nu? ...si cu mobra bucati bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 ca sa faci o pana la o motocicleta: se desface motoru din jurul rotzii.. se da la o parte si pe urma se vede ce s-a intamplat cu roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucit_a Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Am 3 sticle? In alta ordine de idei, era scotian? Daca da e corect whisky, dar daca era irlandez e whiskey. nu cred pana nu vad..ce crezi ca merge doar cu vorbe? si ca sa iti raspund la a doua intrebare...orice ce nu e romanesc merge (stii cum e cu lucrurile romanesti...cand te uiti la ambalaj esti incantat...cand il desfaci iti vine sa o iei la fuga) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 cand s-a intamplat asta?? ..firesc pe drumul de intoarcere..dar cum sa reusit? la un moment dat ma gandeam si eu...daca fac poc la o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 cand s-a intamplat asta??..firesc pe drumul de intoarcere..dar cum sa reusit? la un moment dat ma gandeam si eu...daca fac poc la o roata Vezi daca ai plecat mai devreme, ai pierdut toata distractia ...si lectia despre cum se face pana la roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 nu cred pana nu vad..ce crezi ca merge doar cu vorbe? si ca sa iti raspund la a doua intrebare...orice ce nu e romanesc merge (stii cum e cu lucrurile romanesti...cand te uiti la ambalaj esti incantat...cand il desfaci iti vine sa o iei la fuga) Prea multe pretentii, si prea multa osteneala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda_c Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Felicitari baietilor din Lehliu pentru super-organizare: Slipu', Freeg, Konny, Facu', Vaska, RESPECT!!! Si cateva poze: http://picasaweb.google.com/andacoman/Lehl...ChopperAcademy# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Septembrie 14, 2009 Autor Share Postat Septembrie 14, 2009 cateva poze si de la mine http://www.youtube.com/watch?v=aaJyBvr30hM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Felicitari CA Calarasi! Super party ! P.S. Noi am continuat party-ul pe marginea soselei, gratar, mecanica, alea-alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Septembrie 15, 2009 Autor Share Postat Septembrie 15, 2009 (editat) Pozeeeeeeeee click aici pentru galeria foto Editat Septembrie 15, 2009 de d_paulo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 super tare ,pacat ca am ratat toate petrecerile de anul asta:(( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 super tare ,pacat ca am ratat toate petrecerile de anul asta:(( Lasa ca vii la anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate