mih Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 (editat) Ne-am strans 5, am mers impreuna pana la hunedoara, vazut castelul,apoi ne-am intalnit cu inca un tip din tg mures, am mancat la o terasa,,, ... a fost cu finalizare sau fara? @ alex , george , cat era micu? si cateva poze de la mine Editat Septembrie 20, 2009 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Ați prins Âşi-o mică parte din ce-a mai rămas din Combinatul Siderurgic. Frumoase pozele. Sper că-ați rămas plăcut impresionați de Hunedoara Âşi castelul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 V-a placut castelul ? De cate zeci de ani e in renovare? Daca-l termina cineva, poate o sa-l mai vizitez o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 20, 2009 Autor Share Postat Septembrie 20, 2009 ... a fost cu finalizare sau fara? fara, fara tipa ne-a tras tzeapa, si-a inchis telefonul Mesaj completat mda, arata ca un santier, o mare parte din el este in renovare (castelul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 ... a fost cu finalizare sau fara? fara, fara tipa ne-a tras tzeapa, si-a inchis telefonul Mesaj completat mda, arata ca un santier, o mare parte din el este in renovare (castelul) cam nasol in cazul asta...bine ca erati 2! am mers ca berbecul sibiu-tg mures singur, cam bezna ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 (editat) las k ti-ai facut ratia de adrenalina pe hunedoara-sibiu ... P.S. bah, buna ciorba aia ..!! Editat Septembrie 20, 2009 de PingyXP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 20, 2009 Autor Share Postat Septembrie 20, 2009 ce- cu cauciucul ala bulit, din poza ? Mesaj completat ce- cu cauciucul ala bulit, din poza ? ce-i cu cauciucul ala bulit, din poza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 (editat) si apropo de mici, In HUNEDOARA, BEREA e CALDA, MICI nu e mici ci e MICI MARI si e RECI ... iar ca pret, 3.5lei MARELE MIC, iti da si mustar in bani astia ... Unde esti u Iancule de Hunedoara sa dai un discount...?! Ala e cauciucu lu MIH la intrarea in Bucuresti Editat Septembrie 20, 2009 de PingyXP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Mihule, criza...criza, da sa stai pana mergi pe sarme??? Frumoase locuri, sper ca ati fost si la lacul Cincis care e la o aruncatura de bat...Pacat ca am avut treaba ca va insoteam si noi cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 (editat) De cate zeci de ani e in renovare? Daca-l termina cineva, poate o sa-l mai vizitez o data. De vreo 3-4 ani. Iar de mici, mmm, sunt niÂşte locuri bune unde se servesc mici mari Âşi buni Âşi bere la halbă, rece Âşi bună. La prețuri bune, ov cors. Anunțați când mai treceți Âşi vă dau niÂşte ponturi. Editat Septembrie 20, 2009 de Biraid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Ponturi ca ponturi .... dar nu mai bine ne insotesti ..?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 (editat) Pe la 20:00 am ajuns si eu la Bucuresti. M-am despartit de Marius pe autostrada. Am facut un ocol pe la Moreni. Poze din tura noastra: Dimineata devreme (sau noaptea foarte tarziu?) O mica pauza inainte de a vizita castelul Singura parte a castelului care nu se renova La pensiune La baza La mijloc In varf La vale Lacul Vidra Iar la vale Cascada Pauza de intins oasele Privind in urma Editat Septembrie 20, 2009 de Marius '95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Mihule, criza...criza, da sa stai pana mergi pe sarme??? Robert , asa e modelu sa moara shrek guma aia mai tine 5k km ca popa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 frumoasa tura. data viitoare nu mai scapati....va insotim si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 25, 2009 Autor Share Postat Septembrie 25, 2009 salutare, in urma excursiei am facut un filmulet, sper sa va placa,,, nota: a se asculta cu volumul spre maxim http://www.youtube.com/user/pescarusul911#...l/0/8S4KLfBkllI - castelul huniazilor alte excursii : http://www.youtube.com/user/pescarusul911#...l/0/zRW2Zx5lxbY - excursie de cutremur Vrancea http://www.youtube.com/watch?v=v_hyrap7sVc - excursie dubova - clisura dunarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Ponturi ca ponturi .... dar nu mai bine ne insotesti ..?! De ce? Vreți tur al castelului cu tot felul de povestiri? Nu v-a însoțit niciun ghid? Frumos filmulețul. Data viitoare mergeți Âşi la Lacul CinciÂş dacă n-ați fost, că puteți încinge Âşi de-un grătar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate