suzuki_pill Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 salutari! in urma unei lovituri frontale am indoit janta fata la un cbr rr pc40(2007-2008), stie careva daca se mai poate repara? precizez ca janta sa strimbat, adica are "opt "are o deviatie cam de un centimetru ,care se observa cand invart de roata, eventual daca are cineva o janta pt acest model , sunt interesat lasati un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undacover Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 salutari! in urma unei lovituri frontale am indoit janta fata la un cbr rr pc40(2007-2008), stie careva daca se mai poate repara? precizez ca janta sa strimbat, adica are "opt "are o deviatie cam de un centimetru ,care se observa cand invart de roata, eventual daca are cineva o janta pt acest model , sunt interesat lasati un pm. Chiar daca ti-o indreapta cineva o sa bata la viteza. Cauta alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_ghenu Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 /index.php?showtopic=418615 , iti spun ei daca se poate sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 mi s-a intamplat sa lovesc o janta. daca e doar stramba si are bataie radiala se poate indrepta. am gasit o firma care face asta si a reusit. daca bataia este axiala nu am reusit sa o indrept oricat au insistat baietii, trebuie sa iti cauti alta janta. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Septembrie 14, 2009 Autor Share Postat Septembrie 14, 2009 multumiri pt ajutor sper sa se poata indrepta ,voi reveni cu detalii dupa operatiune ca sa stie si altii dak merita sau nu sa indrepte,pana atunci salutari Mesaj completat salutari! in urma unei lovituri frontale am indoit janta fata la un cbr rr pc40(2007-2008), stie careva daca se mai poate repara? precizez ca janta sa strimbat, adica are "opt "are o deviatie cam de un centimetru ,care se observa cand invart de roata, eventual daca are cineva o janta pt acest model , sunt interesat lasati un pm. revin cu precizari ,am dat janta la indreptat si nu-mi vine sa cred cum a iesit,!!! e noua pur si simplu atelierul nu stiu cum se numeste dar omul care le indreapta se numeste SIRIUS eu am trimis janta la o cunostinta din bucuresti si el a duso acolo .pt nr de telefon al d-lui Sirius pm TOATA STIMA Mesaj completat A UITASEM INDREAPTA SI DISCURI DE FRANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 ...inca un cbr impecabil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapaugul Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 salutare am si eu o mica intrebare..aveti idee cum se poate face alinierea rotilor? adica..sa vad exact daca sunt drepte amandoua si daca calca cum trebuie pe asfalt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 salutare am si eu o mica intrebare..aveti idee cum se poate face alinierea rotilor? adica..sa vad exact daca sunt drepte amandoua si daca calca cum trebuie pe asfalt? O bagi prin apa si apoi mergi drept, tre sa iti ramana o singura urma ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapaugul Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 O bagi prin apa si apoi mergi drept, tre sa iti ramana o singura urma ... e cam mare marja de eroare.....ceva mai "de calculat" , mai legat de masuratori, nu stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate