ionut73 Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Weekendul asta s-a incheiat campionatul mondial de enduro. Rezultatele finale sunt aici http://we.abc-wec.com/cms/index.php?option...1&Itemid=47 o analiza a sezonului aici http://www.enduronews.com/events/wec/wec09.htm Eu ma bucur pentru cele 2 victorii KTM (E2 si E3), pentru Husaberg - locul 3 la E2 si victorie la juniori (ce sa faci, motociclete pentru copii ) , pentru Honda HM care a batut la E1. Si cel mai mult ma bucur ca BMW a luat doar locul 2 la E2 dupa ce la inceputul sezonului bagasera adaaaaanc mana in buzunar si aliniasera la start o tripleta super tare - Salminen/Knight/kirsi Acum ca Knight se pare ca si-a aranjat motoreta si a revenit in forta (a castigat ultima etapa), probabil ca la E2 va fi macel la anu! Mai ales ca in mod sigur vom vedea miscari de trupe la BMW. Si, cine stie, poate in 2011 vom avea si noi un rider la cateva etape. Ca rideri sunt. Trebuie doar $$$$$$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 DIn pacate pe la mijlocul lunii Iunie , Knight a plecat de la BMW. Si oricum nu a facut mare branza cu ei. Acum e la Kawa(KawasakiSuperbikeRacingTeam), cu aceasta echipa, concurand pe KX450 este campion la BEC(BritishEnduroChampionship). Nu stiu ce sa zic de achipa asta,..... dar din surse cit se poate de sigure stiu ca din cauza celor de la Kawasaki, David nu a putut participa la Romaniacs. Mi-ar fi placut sa il vad "in action". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Eu zic ca a pierdut mult Knight cand a plecat de la KTM. Un film cu tot WEC montat este? Torente cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 16, 2009 Autor Share Postat Septembrie 16, 2009 Eu zic ca a pierdut mult Knight cand a plecat de la KTM. eu zic ca tocmai a demonstrat ca producatorii care nu-l angajeaza pierd si ca el poate sa castige pe orice motocicleta. Gen Rossi. Omu e pilot profesionist - are cativa ani in care trebuie sa-si tranga bani pentru toata viata si se duce la cine da mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 eu zic ca tocmai a demonstrat ca producatorii care nu-l angajeaza pierd si ca el poate sa castige pe orice motocicleta. Gen Rossi.Omu e pilot profesionist - are cativa ani in care trebuie sa-si tranga bani pentru toata viata si se duce la cine da mai mult. Ai dreptate, m'am pripit putin cand am spus ca a pierdut... Si pana la urma e normal, se da pentru cine da mai mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 (editat) Un film cu tot WEC montat este? Nu neaparat dar poti sa vezi putin pe youtube: WEC Maxxis Editat Septembrie 16, 2009 de seseseko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Nu neaparat dar poti sa vezi putin pe youtube:WEC Maxxis Vazute si deja bookmark'uite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 DIn pacate pe la mijlocul lunii Iunie , Knight a plecat de la BMW. Si oricum nu a facut mare branza cu ei. Acum e la Kawa(KawasakiSuperbikeRacingTeam), cu aceasta echipa, concurand pe KX450 este campion la BEC(BritishEnduroChampionship). Nu stiu ce sa zic de achipa asta,..... dar din surse cit se poate de sigure stiu ca din cauza celor de la Kawasaki, David nu a putut participa la Romaniacs. Mi-ar fi placut sa il vad "in action". O mica corectie Kawasaki Superbike Racing Team nu are nici o legatura cu Enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 O mica corectie Kawasaki Superbike Racing Team nu are nici o legatura cu Enduro O alta mica corectie ""Newsflash, 15 September 2009 Kawasaki Superbike Racing Team rider David Knight claimed victory at the final round of the 2009 World Enduro Championship when the GP of France staged in St Flour this weekend. "" Citat de pe site-ul : http://www.kawasaki-racingteam.eu/motocross/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 O alta mica corectie ""Newsflash, 15 September 2009 Kawasaki Superbike Racing Team rider David Knight claimed victory at the final round of the 2009 World Enduro Championship when the GP of France staged in St Flour this weekend. "" Citat de pe site-ul : http://www.kawasaki-racingteam.eu/motocross/ Intr-adevar, am vazut. Trebuie sa fie o greseala ceva, exact asa se cheama si echipa lor din World Superbike. Nu are ce cauta cuvantul superbike in campionatul enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Intr-adevar, am vazut. Trebuie sa fie o greseala ceva, exact asa se cheama si echipa lor din World Superbike. Nu are ce cauta cuvantul superbike in campionatul enduro. Pe site-ul lui Knight este la fel: http://www.knighter.net/joomla/index.php?o...&Itemid=113 Pe ste-ul Kawasaki este la fel dupa cum ai vazut si tu. Intradevar " trebuie sa fie o greseala ceva " ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate