mihai_prd Postat Octombrie 6, 2010 Autor Share Postat Octombrie 6, 2010 Încercări timide... Restul gasiti pe blogul moto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scortzea Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 salut , ai mai facut ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 mmmmmmm, e poza prea mica. vrrei sa ma tragi pe sfoara, nu te mai cunosc... mergi cu mine in holanda? )))))))))))) sau imi dai niste adrese si atat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 20, 2010 Autor Share Postat Octombrie 20, 2010 @Scortzea, am avansat, dar poze o sa pun de acum mai rar, prefer sa detaliez pe blog. @Vali, tu ai tras jointul inainte sa plecam spre Olanda. Unde mergem? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 up cu pozele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 1, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2010 Mesaj completat Restul de detalii pe blog. Btw, daca e cineva interesat, blogul nu va mai fi public, asa ca daca doriti sa mai cititi elucrubratiile personale, tre sa va inscrieti (nu e mare branza, e butonul "urmariti" de google conect si va inscrieti cu adresa de mail). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 ?? Adica? nu merge!! mai zi o data> Mesaj completat Ba nu , acum a mers Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2010 Se intra pe blog, se apasa butonul URMARITI din dreapta si de acolo mai departe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Se intra pe blog, se apasa butonul URMARITI din dreapta si de acolo mai departe. ieri am incercat si eu si nu a mers, cand incercam sa ma loghez nu gasesc blogul. Dar astazi a mers . asa ca m-am logat si am adaugat pagina la favorite ! Spor la treaba in continuare ! am sa urmaresc cu placere acele pagini ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 (editat) ...Restul de detalii pe blog... Blooog!!!??? Ce blog, ce-i aia? Pune tot aici, pe forum moto, la comuniste... aici unde ai "scormonito", adica ai pus fitilu'... aici trebe sa "pocneasca"! ..sa te critice honda Sa vedem, sa putem comenta, sa vedem unde arata cu degetu' krokodilu, aleko, mas oyama, etc... de ce ti-e frica? Editat Februarie 5, 2011 de cristi 57 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 (editat) Blooog!!!??? Ce blog, ce-i aia? te-am fi crezut cu siguranta multi dintre noi ca nu stii despre ce este vorba dar te tradeaza ce ai scris acolo la "subsol" foarte interesant blogul tau . mi-a placut . cat despre mihai cred ca ai dreptate 100% din " contre " se pot naste lucruri cel putin interesante , nu trebuie sa vedem doar "partea neagra a lucrurilor" mai invatam si noi astia "noii" (in ale motoarelor) cate ceva Editat Februarie 5, 2011 de aurelian_mz_rt125 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 5, 2011 Autor Share Postat Februarie 5, 2011 Nea Cristi, fa si mata linkul ala activ, sa nu mai dau mereu cu copy paste. Pe blog pun pur si simplu ca imi ramane informatia mea, crezi ca acolo nu poate critica lumea linistita, nu am refuzat nici un comentariu pana acum. Pe forum se mai pierde informatia, nu imi mai gsesc din fotografiile mele vechi, si mi-am cautat in toate posturile. La cat de bine merge forumul in ultima vreme, deja mi-am salvat multe din foto. Mesaj completat Grație lui grațiosu' de Alecu, nipruletele a primiti cado' lopata de infanterie, curat romaneasca, parol. Acu sa vedem cum o prind, tre sa studiez pozitia pe MB-uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 te uiti la Nipranu lu nea Aleko, ca e prinderea exacta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 18, 2011 Autor Share Postat Februarie 18, 2011 Pai grațiosule, pune si matale 2 pozne. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 (editat) degeaba iti pun poze nene cu kypiu ca e netul plin de poze si tot nu e clar care-i pozitia exacta. Vii la mine dai o bere, te las sa te uiti la prinderi , masori cu ruleta. Editat Februarie 18, 2011 de Aleko Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 19, 2011 Autor Share Postat Februarie 19, 2011 Multumita unui DOMN, niprul meu (pe partea electrica) este gata. Daca nu era vremea asta de rahat, azi bagam ture. Macar poate o ninge.. Multumesc Cristi57. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 ...azi bagam ture... Poze sefu', poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 20, 2011 Autor Share Postat Februarie 20, 2011 Sa zicem ca e finalul..restul la semnatura, cand m-o lovii eminescianismul. Moto e total functionala, cu toate ca de acum incep reglajele, dar trebuie sa fac ceva si saptamana viitoare, nu? Pana atunci sper sa se puna macar 15 cm de zapada. Am facut azi vreo 20 de ture, garaj-curte, inainte 3 m, inapoi 3,2 m, inainte 3,3 m, inapoi 3,3, si tot asa, pana m-am saturat de baraiala ciopăristică, ca deh, e lipsa de tobe. Mesaj completat usor sfarsit de topic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 rupe-i dintzii, e anotimpul perfect pentru ea. a, si daca nu vad poze, inseamna ca nu s-a intamplat, daaa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 25, 2011 Autor Share Postat Februarie 25, 2011 Pai poate vii maine pe la mine si reusim in sfarsit sa ajungem pe la cios cu motocicleta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 va astept cu drag, scot si eu turistul si bagam un rodaj... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 26, 2011 Autor Share Postat Februarie 26, 2011 Buna tuica ta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 breh.. laser lukrarea.. felicitari!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 25, 2011 Autor Share Postat Martie 25, 2011 (editat) ÂŞi cam aici se termină lucrarea (drept pentru care rog moderatorul acestui colț să închidă topicul), motocicleta merge f. bine dar este supusă îmbunătățirii continue. Prietenilor care m-au ajutat, încă o dată, mii de mulțumiri. Si prima iesire a lui fiu-meu in atasul de la Bemvenipra "Nea Mircea". Editat Martie 25, 2011 de mihai_prd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate