csman Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 (editat) deci am nevoie de niste cabluri pentru instalatia electrica la motor , aici la mine in oras nu se gaseste . Cablul trebuie sa aiba 8 sau 16 fire in interior cupru de urmatoarele culori : alb, albastru , galben , verde , rosu , maro , portocaliu ,roz , violet , negru ,gri , 3metri fiecare culoare . Editat Aprilie 19, 2006 de csman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 deci am nevoie de niste cabluri pentru instalatia electrica la motor , aici la mine in oras nu se gaseste . Cablul trebuie sa aiba 8 sau 16 fire in interior cupru de urmatoarele culori : alb, albastru , galben , verde , rosu , maro , portocaliu ,roz , violet , negru ,gri , 3metri fiecare culoare . ce sectiune sa aiba firele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 ce sectiune sa aiba firele? ce vrei sa spui ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shztecker Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 ce vrei sa spui ?? Cat de groase sa fie (diametrul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 2 mm parati e mult peste e trebuie si iti recomand, original are de 1,5 (65w maxim in instalatie) ce dreaq iti tre toate culorile curcubeului? le notezi la capete si scapi de problema. daca vrei o sg culoare iti caut eu, dar nu alerg dupa 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate