dabix Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Stie cineva unde se fac suduri pentru capace din aluminiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 (editat) In Bucuresti in spatele benzinariei Agip de la Pacii. mergi pe strada dintre Agip si bloc si faci stanga inainte sa intrii pe strada margelelor. la cca 50 de metrii pe dreapta este o curte cu o cladire de vreo 3 etaje. la poarta scrie pe o tabla ca fac reparatii chiulase&stuff Editat Aprilie 20, 2006 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inxs_cb Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 0724230550 str islaz nr 21(intre domenii si turda) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 Stie cineva unde se fac suduri pentru capace din aluminiu? Adica SC.ROBNEC.SRL unde o sa ma gasesti pe mine si o sa-ti sudez ce ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Aprilie 22, 2006 Autor Share Postat Aprilie 22, 2006 (editat) va multumesc pentru raspuns. In Bucuresti in spatele benzinariei Agip de la Pacii. mergi pe strada dintre Agip si bloc si faci stanga inainte sa intrii pe strada margelelor. la cca 50 de metrii pe dreapta este o curte cu o cladire de vreo 3 etaje. la poarta scrie pe o tabla ca fac reparatii chiulase&stuff Mi se pare foarte cunoscuta descrierea. Nu cunva tu erai prin zona, acum 2 sapr jumate cind i-am tras o buseala pe arc ? Adica SC.ROBNEC.SRL unde o sa ma gasesti pe mine si o sa-ti sudez ce ai nevoie. Daca imi spuii si o adresa si esti mai aproape de piata progresu e posibil sa facem cunostinta. Editat Aprilie 22, 2006 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mercury Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 am si eu capacul de la ambreiaj 'ciobit' in locul unde intra tija actionata de cablul de ambreiaj (e si un semering acolo). cat costa o astfel de sudura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 va multumesc pentru raspuns. Mi se pare foarte cunoscuta descrierea. Nu cunva tu erai prin zona, acum 2 sapr jumate cind i-am tras o buseala pe arc ? nu inteleg ce vrei sa zici Daca imi spuii si o adresa si esti mai aproape de piata progresu e posibil sa facem cunostinta. Locatia ti-am dat-o eu. Chiar el mi-a sudat si mie vre 2-3 chestii. Una dintre ele fiind chiar un capac ca al tau dar de pe stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 Stie cineva unde se fac suduri pentru capace din aluminiu? Sau 0722659618 Dragonu Calea Mosilor cu eminescu strada Calusei 25-27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 (editat) am si eu capacul de la ambreiaj 'ciobit' in locul unde intra tija actionata de cablul de ambreiaj (e si un semering acolo). cat costa o astfel de sudura? Trebuie si prelucrata zona dupa sudare? Adica trebuie refacuta cota interioara, unde intra parghia de la ambreiaj? Daca este numai de sudat, costa intre 35 - 50 lei noi. Scuze, am citit mai atent mesajul tau. Vino cu piesa si aranjam cumva, nu am obiceiul sa jupoi lumea, mai ales ca si eu mis motociclist. Editat Aprilie 23, 2006 de cristian ionescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Aprilie 23, 2006 Autor Share Postat Aprilie 23, 2006 nu inteleg ce vrei sa zici Locatia ti-am dat-o eu. Chiar el mi-a sudat si mie vre 2-3 chestii. Una dintre ele fiind chiar un capac ca al tau dar de pe stanga. Cind am cazut, acum vreo 2 sapt, a aparut un motociclist care mi-a descris aceeasi loactie. Ma gindem ca tu erai persoana respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 Mai puteti incerca si la Tony, pe Calea Grivitei, chiar langa cimitirul Sf. Vineri. Sudeaza orice, iar la aluminiu este maestru. Repara inclusiv radiatoare. Mie mi-a facut o super-lucrare: radiatorul dreapta avea nu mai putin de 5 (cinci) gauri, iar acum functioneaza perfect. Bafta maxima si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Mai puteti incerca si la Tony, pe Calea Grivitei, chiar langa cimitirul Sf. Vineri. Sudeaza orice, iar la aluminiu este maestru. Repara inclusiv radiatoare. Mie mi-a facut o super-lucrare: radiatorul dreapta avea nu mai putin de 5 (cinci) gauri, iar acum functioneaza perfect. Bafta maxima si asfalt uscat! Pe vremuri, stiu ca Toni lipea orice, de sudura nu stiam ca s a apucat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mercury Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 (editat) o sudura la un suport scarita (ala pe care e prinsa si pedala de frana) cat ma costa? precizez ca e rupt in doua suportul respectiv de langa cele 2 suruburi care il prind de cadru... e de la un zzr 600 din 97 PM, va rog... Editat Mai 11, 2006 de mercury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate