Ionutz2oo0 Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 salut, as vrea sa imi iau un motor, un naked si nu prea stiu ce adica vreau sa fie in 4t si relativ acceptabil la pret tinand cont ca o sa il tin doar vreo 3-4 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian2009 Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 (editat) Salut ! Daca vrei ceva destul de ieftin si aproape nou, arunca o privire si aici: /index.php?showtopic=393587 Oricum este ceva mai "solida" decat CBR sau CBF Editat Septembrie 21, 2009 de cristian2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 daca l iei pt 3-4 luni nu merita luat nou,o sa pierzi enorm la revanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkanian Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 sincer sa fiu pt 3-4luni nici nu merita...mai bine asteapta si ia ceva mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Septembrie 22, 2009 Autor Share Postat Septembrie 22, 2009 pai chestia e ca vreau sa capat niste experienta. acum nu stiu ce sa zic, si voi aveti partea voastra de dreptate. un cbf nou luat din showroom de la honda e 2200 de euro cu tot cu taxe...ah am uitat sa precizez ca nu vreau super sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 pai chestia e ca vreau sa capat niste experienta. acum nu stiu ce sa zic, si voi aveti partea voastra de dreptate. un cbf nou luat din showroom de la honda e 2200 de euro cu tot cu taxe...ah am uitat sa precizez ca nu vreau super sport. Quannon nu e supersport. Are ghidoanele sus, scaritele jos. E comod, crede-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkanian Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Eu iti recomand Cagiva Raptor 125 daca vrei naked dar nu e 4t... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Septembrie 22, 2009 Autor Share Postat Septembrie 22, 2009 Eu iti recomand Cagiva Raptor 125 daca vrei naked dar nu e 4t... problema e ca ce e in 2t consuma destul de mult iar eu voi face zilnic cel putin 40 km deci imi trebuie consum mic... cagiva aia imi place dar cum ziceam 2t=consum considerabil mai mare decat 4t sugestii mai aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkanian Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Hyosung GT 125? Nu stiu prea multe despre ea(daca este fiabila etc.) dar e 4t si V2 deci ar trebui sa fie buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 vindea un baiat un hyosung gt 125 naked unu foarte frumos rosu cauta-l pe bikeshop cred k mai este ......... http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...004-234127.html vezi.. super marfa arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate