nchivu Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Salutare! am avut si eu o problema cu un surub care s-a desfacut in timp si la un momentdat a ajuns sa imi roada aproape jumatete din cadrul de la roata din spate(unul dintre suruburile care tin foaia de roata). Acum mie cam frica cand am pasager si iau o groapa sa nu se strambe cadrul. Stie cineva unde se sudeaza aluminiu? un pret? gaura are aproape 2 cm latime si 3 lungime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Salut! Banuiesc ca vorbesti de bascula. Ce motocicleta ai, asta ca sa stim despre ce metal este vorba, aliaj de aluminiu sau otel. Oricum e cam foarte nasol, nu e de joaca! Eu unul nu as suda ci as cumpara o bascula second. Gandeste-te ca toate componentele cadrului unei motociclete sunt supuse unui foarte riguros control ultrasonic si numai. Tot ce inseamna cadru din aluminiu se bazeaza pe rezistenta oferita de profilul tip "fagure"......................ia o doza de suc sau bere din aluminiu (goala), ii faci o mica taietura in sectiune longitudinala (sectiunea nu este tip fagure dar stresul in partea materialului sectionat tot va exista), o apuci sanatos din parti si tragi. Dupa cum deja stii, in fiecare mana vei ramane cu cate o bucata din aceeasi doza, incearca sa ai acelasi rezultat fara sa tai doza.........acum........ mai ai si varianta, sudeaz-o ca merge si asa, dar eu nu am sa ti-o recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Salut! Banuiesc ca vorbesti de bascula. Ce motocicleta ai, asta ca sa stim despre ce metal este vorba, aliaj de aluminiu sau otel. Oricum e cam foarte nasol, nu e de joaca! Eu unul nu as suda ci as cumpara o bascula second. Gandeste-te ca toate componentele cadrului unei motociclete sunt supuse unui foarte riguros control ultrasonic si numai. Tot ce inseamna cadru din aluminiu se bazeaza pe rezistenta oferita de profilul tip "fagure"......................ia o doza de suc sau bere din aluminiu (goala), ii faci o mica taietura in sectiune longitudinala (sectiunea nu este tip fagure dar stresul in partea materialului sectionat tot va exista), o apuci sanatos din parti si tragi. Dupa cum deja stii, in fiecare mana vei ramane cu cate o bucata din aceeasi doza, incearca sa ai acelasi rezultat fara sa tai doza.........acum........ mai ai si varianta, sudeaz-o ca merge si asa, dar eu nu am sa ti-o recomand! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Septembrie 24, 2009 Autor Share Postat Septembrie 24, 2009 Un Rs de 50 cadrul este de aluminiu pt ca daca era otel nu avea cum sa il roada un surub. Cred ca de bascula e vorba este acea parte de care se prinde roata din spate ca un fel de V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate