Neutral Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Si la examen cine a venit cu mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 (editat) haideti sa va spun si eu ceva: am facut scoala de soferi in Tgv acum un an si am ramas mirat cand am aflat la sfarsit ca INSTRUCTORUL DE LA MOTO NU AVEA PERMIS, PT CA NU ERA INSTRUCTOR, CI UN ANGAJAT DE LA PAZA...instructorul era plecat tot timpul si-l lasa pe un nene angajat (de altfel foarte amabil si binevoitor) sa ne invete...instructorul doar ne-a incheiat foile de scoala, examen,permis,pa. nici un sfat,absolut...ia permisul, du-te si mori...e o vb "in trafic sa te comporti ca si cum toti ar incerca sa te omoare". din pacate, nu e paranoia... R.I.P. ca elev ai datoria sa intrebi si sa inveti.din pacate la noi in tara 90% din instructorii de cat A sunt PA.si instructorul meu era un idiot si jumatate.Avea aceasi experienta ca un orb la darts. Tot ce ma interesa era sa am carnetul si sa ma pot plimba.Cu atat mai mult ca tot atunci imi faceam scoala si pt cat B.bine ca am mers preventiv si putin paranoic. Editat Noiembrie 7, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stoian Silviu Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 ca elev ai datoria sa intrebi si sa inveti.din pacate la noi in tara 90% din instructorii de cat A sunt PA.si instructorul meu era un idiot si jumatate.Avea aceasi experienta ca un orb la darts.Tot ce ma interesa era sa am carnetul si sa ma pot plimba.Cu atat mai mult ca tot atunci imi faceam scoala si pt cat B.bine ca am mers preventiv si putin paranoic. Sal ai dreptate tot cu ala am facut si eu acum 2 ani in poligonul ala la iesire din targoviste cu paznicul asta e viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wxy Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Si eu tot acolo... si tot cu paznicul am facut scoala pt. cat A .Acum 3 ani,deci are vechime tipul .Dar suntem off topic...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Si eu tot acolo... si tot cu paznicul am facut scoala pt. cat A .Acum 3 ani,deci are vechime tipul .Dar suntem off topic...... pai nu suntem offtopic, ca de asta poate a murit si baiatul asta...stiti ca la sedinte casca nu e obligatorie, decat la examen? daca instructorul ar fi stat fiecare sedinta langa cursant si i-ar fi explicat ce si cum... inca o data...R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papy01 Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 pai nu suntem offtopic, ca de asta poate a murit si baiatul asta...stiti ca la sedinte casca nu e obligatorie, decat la examen? daca instructorul ar fi stat fiecare sedinta langa cursant si i-ar fi explicat ce si cum... inca o data...R.I.P. Ba sunteti off topic! Omul asta nu a murit din vina lui, asa ca n-are absolut nicio legatura cu cine a facut scoala! End of story. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ATenT Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Nu am cuvinte, si ma ia groaza cand ma gandesc ce este in sufletul celor apropiati lui, cata durere a lasat in urma, si oricum ceea ce se intampla in Romania e strigator la cer R.I.P camarade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate