bcristian Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 De Paste am dat o tura cu prietena pe la Vidraru si mai sus pe Transfagarasan - am ajuns pana la 20 km de Balea Lac, ne-am intors ca mi-era ca raman fara benzina. Ne-a prins ploaia de vreo 2 ori - prima sub baraj (ne uitam dupa-aia de sus la ea) a doua (si mult mai zdravana) pe la Valea cu Pesti. Zona e superba, doar ca drumul e cam prost. Tunelele de dinainte de baraj si barajul in sine sunt dezastru, Transfagarasanul zici ca e arat si are mult foarte nisip, dar mergand usor se pot ocoli macar gropile mai mari. Si acuma pozele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Nivelul apei este incredibil de jos, pare a fi chiar cu peste 10 m sub ce am vazut vara trecuta. Cred ca l-au golit sa-l pregateasca pentru viituri, cand se topesc zapezile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Si noi am fost, cu conserva de data asta, sa schiem pe vaile alpine de la Capra. Poze de mai "sus" de Vidraru -> AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Splendide fotografii! Pacat ca nu ai avut un aparat/obiectiv mai performant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate