CostinALN Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 A cazut cineva cu scuteru meu si nu vreau sa vopsesc toata piesa. vreau un aerograf cine se pricepe sa lase detaliile aici si preturile.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anotimpub Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 salut mestre nu face scuterul cat face aerograful asa ca mai bine uita sau teci pe autocolante numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 26, 2006 Autor Share Postat Aprilie 26, 2006 Da eu nu vreau ditamai aerografu sa fie de 10-15 cm intr-o parte si in alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 salut mestre nu face scuterul cat face aerograful asa ca mai bine uita sau teci pe autocolante numai bine eu inteleg ca baiatul doreste pe cineva care are un aerograf si sa il ajute, nu cred ca vrea sa cumpere un aerograf, sau poate da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 A cazut cineva cu scuteru meu si nu vreau sa vopsesc toata piesa. vreau un aerograf cine se pricepe sa lase detaliile aici si preturile.Multumesc Nu trebuie neaparat aerograf; exista pistoale de retus care sunt mai mici si au si duza mai mica decat cele normale pt vopsit. Incearca la vreo vopsitorie auto, poate te ajuta acolo. Sau in cazul in care tu doresti un desen cu aerograful si nu am inteles eu, atunci te-ai gandit bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 daca o picat altcineva cu scuterul sa ti minte pe viitor:FEMEIA SI MOTORUL NU SE DAU NICIODATA!!!!!!!!!!! F.O.R.T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate