IonutNFS Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Cred , ca este o problema la variator.Ieri am desfacut variatorul si am schimbat ventilatorul acela care sta pe el deoarece am rupt o curea mai demult si nu mai aveam zimtii , dupa ce l-am asamblat la loc , se cam ambaleaza in gol nu mai trage cum tragea inainte , acum nu stiu sigue de unde este prolema cred ca este de la variator , ma gandeam ca este de la cursa aia pe care o face e poate nu o face pe toate nu stiu , voi ce credeti puteti s-a ma ajutati cu un sfat cu ceva?? A da am uitat sa zic toata treaba asta se inampla pe un APRILIA SCARABEO 100 CMC 4T / 2006. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Cred , ca este o problema la variator.Ieri am desfacut variatorul si am schimbat ventilatorul acela care sta pe el deoarece am rupt o curea mai demult si nu mai aveam zimtii , dupa ce l-am asamblat la loc , se cam ambaleaza in gol nu mai trage cum tragea inainte , acum nu stiu sigue de unde este prolema cred ca este de la variator , ma gandeam ca este de la cursa aia pe care o face e poate nu o face pe toate nu stiu , voi ce credeti puteti s-a ma ajutati cu un sfat cu ceva??A da am uitat sa zic toata treaba asta se inampla pe un APRILIA SCARABEO 100 CMC 4T / 2006. doar "ventilatorul" l-ai schimbat? adica , chestia aia cu niste pale pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Octombrie 5, 2009 Autor Share Postat Octombrie 5, 2009 da numai ventilatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Nu cumva ai pus curea mai mare? vezi in manual ce cod are cureaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Octombrie 6, 2009 Autor Share Postat Octombrie 6, 2009 Nu cumva ai pus curea mai mare? vezi in manual ce cod are cureaua. cureaua e originala e exact ca cea pe care am rupto , dar a mers bine pana acum asta nu inteleg eu acum de ce fae asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Rolele le`ai asezat bine? sunt toate 6? de cate grame ai ? Incearca fara ventilator si vezi daca se mai tureaza in gol. Sigur ai uitat ceva sa pui la variator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 sau poate ai pus o invers... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moru Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Sau poate a scapat ceva grasimi pe fuliile variatorului. De cate ori am desfacut variatorul si l-am asamblat, am avut aceeasi problema pt ceva kmetrii. Nu era mare diferenta, dar se cunostea ca se tura mai mult si degeaba, chiar daca nu schimbam nimic. E de ajuns sa fi murdar pe maini cand il manipulezi. Ii trece dupa 20-50 km, pana ce se duce grasimea de pe el daca asta e problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zomahar Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 sigur a pus rolele invers. Vezi cand asezi rolele in oala de variator asigura-te ca luneca pe partia lor Daca nu e asta problema ,incearca role mai grele ,sau arc de presiune mai moale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Octombrie 7, 2009 Autor Share Postat Octombrie 7, 2009 sigur a pus rolele invers. Vezi cand asezi rolele in oala de variator asigura-te ca luneca pe partia lor Daca nu e asta problema ,incearca role mai grele ,sau arc de presiune mai moale. cred ca s-ar putea sa ai dreptate , cum adica sa lunece? daca imi poti explica mai bine ti-as fi recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zomahar Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) cred ca s-ar putea sa ai dreptate , cum adica sa lunece? daca imi poti explica mai bine ti-as fi recunoscator. Asa le pui. Editat Octombrie 7, 2009 de zomahar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Octombrie 7, 2009 Autor Share Postat Octombrie 7, 2009 adica sa fie toate spre chestia din fata? pai asa le-am pus. ma mai gandeam si la alta treaba este vreo sansa sa m sa fi largit cureaua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zomahar Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 adica sa fie toate spre chestia din fata? pai asa le-am pus. ma mai gandeam si la alta treaba este vreo sansa sa m sa fi largit cureaua? asa deodata nu cred .Ia vezi cumva daca este vreo saiba intre bucsa si variator ,care sa mareasca distanta dintre cele doua elemente (la variator) care tin la mijloc cureaua .Daca este vreo saiba scoate-o si incearca fara .Sper sa ma fi facut inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate