Fi|oz0phu' Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Chopper Hayabusa o_O Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 a mai fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Aprilie 27, 2006 Autor Share Postat Aprilie 27, 2006 stiu ca a mai fost,dar am pus'o aici in grupul chopperistilor,sa vad ce zice lumea de aici,ca parerea celorlalti e evidenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 (editat) si eu tineam minte ca a mai fos ttot prin grupul choperistilor, acu vreo luna /index.php?...pic=35108&st=20 poza la care de altfel ai comentat si tu Editat Aprilie 27, 2006 de raducu21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Aprilie 27, 2006 Autor Share Postat Aprilie 27, 2006 Oameni buni,eu nu am zis sa posteze nimeni aici,ci in topicul acela!Am deschis topicul asta in caz ca nu va uitati pe acolo.Ma gandeam sa'si spuna si chopperishti parerea acolo,pentru ca majoritatea nu intra aici.Asta e tot.Daca il deranjaza pe un admin topicul,il rog sa'l inchida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 raducu21,esti robi andarcaver?sau te-ai molipsit? lasa omu sa posteze ca a pus doar un link,n-a dat in cap unii nu fac din postatul pe forum matematici avansate ca unele personaje faimoase..scz. pt off-topic...stergeti ..no problem on topic: misto mobra dar spatele exagerat de lung pt gustul meu va pup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Spatele prea lung si dupa parerea mea si gheara care tine farul e penibila.In rest deosebita.Multa finete in lucru cu metalul,daca o fi metal...Oricum super faina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 raducu21,esti robi andarcaver?sau te-ai molipsit? lasa omu sa posteze ca a pus doar un link,n-a dat in cap unii nu fac din postatul pe forum matematici avansate ca unele personaje faimoase..scz. pt off-topic...stergeti ..no problem on topic: misto mobra dar spatele exagerat de lung pt gustul meu va pup n-am vrut sa supar pe nimeni, si nici mie nu imi place cand se ia robi de lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 ugly mother fuckker.insa 10 pt migala cu care a facut toate detaliile de metal.this talent deserves to be put to some good use. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 ugly mother fuckker.insa 10 pt migala cu care a facut toate detaliile de metal.this talent deserves to be put to some good use. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 da cam asa. e frumoasa ca e urata!!!!! detalii ai o saptamana sa le descoperi! schimbatorul e marfa, al de viteza, suicede shifter daca bine am scris!(schimbator sinucigas ) s-a lucrat enorm de mult la motorul asta, zic eu, luind in calcul toate mismasurile de pe ea. deranjeaza tare la ochi si tehnic furca fata. unde va mege nu va duce lipsa de ohii lumi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate