lokko_boy Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 cred ca ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 nu nu nu .... ca il salveaza ghearele cade in gheare ca pisica?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 cred ca ma bag si eu incet incet se strange si Clubul pe Role Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 incet incet se strange si Clubul pe Role "iegzact" cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 si usor usor se strang si astia cu placile ... de snowboard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2009 Q fa rost de pantalonashii aia...latex cred ca ma bag si io langa pozar, deci inca vreo 200 de blitzuri si de la mine bine sti ca e ok si cu futiza nu? nu va faceti probleme, suntem nemancati )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 ce moment mi-am ales si eu sa ma las de baut .... lope tre sa facem in asa fel incat sa gasim un loc ferit in care sa trag cate o dusca fara sa ma vada al de sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 ....... nu va faceti probleme, suntem nemancati )))) aaaaaaahahahahhahahahahah MARLANE, al draq pasional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 ce moment mi-am ales si eu sa ma las de baut .... lope tre sa facem in asa fel incat sa gasim un loc ferit in care sa trag cate o dusca fara sa ma vada al de sus nu cred pana nu vad! AA is for... quiters...parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMIDP Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 incredibil cata aglomeratie la acest topic .. ) (11 useri acum aici) interes ridicat....asta e de bine .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) poate nu vii cu invitatia scrisa personel de mine .... nu stii tu cat de adanc am cautat in strafundul putului gandirii ca sa scriu acele cuvinte Editat Noiembrie 4, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMIDP Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 stai ca mi-a luat ceva pana sa postez din nou ca a trebuit sa verific in portofel daca mai este ca sa nu imi iau castane ..si evident ca este ...... sper sa un comenteze "badiguarzii" de la intrare ca e fake sau ceva de genul ca nu am chef de scandal cu ei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 nope...it's original bai mi , it's mai semnature acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) ce ?!? e cu invitatii acum ?!? nu am inteles eu bine ? ca parca la inceputul topicului era 'moka' ? ...sau ma bag in seama aiurea in vreo discutie 'codata' ca supozitoru Editat Noiembrie 4, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) moka ramane pt toti, se pare ca, CMIDP are o combinatie mai speciala io stiu in ce s-a bagat? Editat Noiembrie 4, 2009 de d_paulo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 este MOKA .... eu cu CMIDP am o treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darch Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 mai sunt 3 zile.. la cata lume s-a anuntat cred ca o sa iesim la "Tzeapa" sa continuam party-ul.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMIDP Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 ) vremea urata face ca multi motorizati sa fie pe aici in loc sa fie pe afara asa ca eu imi fac curaj si plec sa beau o bere pe undeva ca asa nu se mai poate .... si este moka ... eu am invitatie ca sa am acces la bautura ascunsa ce va fi consumata (evident doar de catre cei cu invitatie ) dupa ce voi betivilor o sa epuizati stocul de alcool din excalibur la mai mare si sa auzim de bine cand o sa ma intorc din "pelerinajul" de asta seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deather Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Io cred ca nu puteti sa beti atat. Sincer chiar nu cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2009 cu putin efort se moate mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deather Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Pana nu vad nu cred. Eu unu vin cu 20 de prieteni si toti sunt pe genu rock si vodka. Acu sincer sa vedem ce fete sunt mai curajoase sa intre intr-un club de motociclisti betivi suparati pe vreme. Io unu m-am decis, vin deja beat ca sa va vad daca puteti recupera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 ........vin deja beat ca sa va vad daca puteti recupera. da, sa nu uiti sa vi beat, neaparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMIDP Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 vine beat ....se trezeste....se imbata la loc ...important este sa nu piarda distractia pe drum ..... noi sa fim sanatosi .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 vine beat ....se trezeste....se imbata la loc ...important este sa nu piarda distractia pe drum .....noi sa fim sanatosi .... Ce repede ai ajuns acasa. Ai mers vijelios cu motorul??? ala cu 4 roti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate