Out of Control Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 merge cineva la cursa asta? se stie cat va costa biletul? nu gasesc nicio informatie pe net despre asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 merge cineva la cursa asta? se stie cat va costa biletul? nu gasesc nicio informatie pe net despre asta daca este rezonabil ca pret ar fi ceva sa ne combinam mai multi sa mergem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator jojo_davidoff Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 ma tem ca l-am ratat baieti : "FIM Supermoto of Nations 2009 10-11.10.2009 Plevna - Bulgaria La sfarsitul acestei saptamani echipa nationala a Romaniei de Supermoto se va deplasa la Plevna (Bulgaria) [200 km de Bucuresti] pentru a participa la Editia 2009 a FIM Supermoto of Nations. Mentionam ca aceasta cursa este echivalenta unei Cupe Mondiale, echipa Romaniei fiind la prima ei participare." deci e chiar weekendul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 ma tem ca l-am ratat baieti : "FIM Supermoto of Nations 2009 10-11.10.2009 Plevna - Bulgaria La sfarsitul acestei saptamani echipa nationala a Romaniei de Supermoto se va deplasa la Plevna (Bulgaria) [200 km de Bucuresti] pentru a participa la Editia 2009 a FIM Supermoto of Nations. Mentionam ca aceasta cursa este echivalenta unei Cupe Mondiale, echipa Romaniei fiind la prima ei participare." deci e chiar weekendul asta eu din cate stiu weekendu asta e in grecia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 puteti sa va uitati online pe http://www.supermotos1.com/ peste 18 ore incepe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 (editat) A fost azi. Mai jos un mic filmulet , imaginea e nasoala dar tot se intelege un pic. View My Video Editat Octombrie 11, 2009 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 salutare, puteti citi pe larg despre cursa, inclusiv declaratii ale pilotilor romani pe www.mototest.ro. de asemenea, inregistrarea cursei poate fi urmarita pe freecaster.tv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate