Baxxter Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Salut, stie careva de unde pot sa-mi fac si eu rost de un capac pentru locul din spate ca cel din poza?? Am GSXR 750 din 1995. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 www.louis.de , da search bodystyle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 30, 2006 Autor Share Postat Aprilie 30, 2006 Nu am reusit sa gasesc la ei pe site... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 nu da search la bodystyle dai click pe butonu gallben (Produkte von A - Z) dai pe literea B si cauti bodystyle apoi scrie ceva cu rosu acolo, si dai click pe el si acolo gasesti capac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 30, 2006 Autor Share Postat Aprilie 30, 2006 Nu m-ai inteles... am gasit pagina, nu au pentru modelul meu de motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 da asai, nici io nu am vazut pt gixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate