Orcul Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 si eu vroiam sa ajung azi in Alter Ego, dar la ce ghetus cred ca o sa fie diseara.....zic pass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 (editat) si eu vroiam sa ajung azi in Alter Ego, dar la ce ghetus cred ca o sa fie diseara.....zic pass dar cu baia mare zici pass? ..sper ca nu pana acum au achitat urmatorii: 1)lgxmedia-50ron 2)adi capac+ramona-100ron 3)sorin128+au-100ron 4)dani moldo-50ron 5)arycy+andreea-100ron 6)metalwarrior-50ron daca se aduna 16 persoane pana sambata la ora 14(cand se inchid bancile) e bine.daca nu... Mesaj completat update la lista: 1)lgxmedia-50ron 2)adi capac+ramona-100ron 3)sorin128+au-100ron 4)dani moldo-50ron 5)arycy+andreea-100ron 6)metalwarrior-50ron 7)rookie-50ron Editat Februarie 11, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Haideti cu platile cei ramasi, sa nu se duca treaba tocmai acum. Fara avans nu avem cazare si plus ca George pica cel mai nasol la toata treaba asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orcul Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 dar cu baia mare zici pass? ..sper ca nu he he he.... Baia Mare e notata in calendar cu cerere de concediu pentru zilele de joi, vineri si daca pica in weekend "lucrator" si pentru sambata duminica..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Haideti cu platile cei ramasi, sa nu se duca treaba tocmai acum. Fara avans nu avem cazare si plus ca George pica cel mai nasol la toata treaba asta ohoooo si cat de rau ..dar o rezolv eu cumva sa fie bine cu avansul,vb frumos cu cei care sunt pe lista Mesaj completat ohoooo si cat de rau ..dar o rezolv eu cumva sa fie bine cu avansul,vb frumos cu cei care sunt pe lista azi astept plata celor cu care am vorbit ieri,si daca aceasta se face totul e exact cum ar trebui:16 persoane la PAT care si-au platit avansul,maine la ora 15 platesc....iar apoi nu mai ramane altceva de facut decat sa asteptam primavara Mesaj completat 1)lgxmedia-50ron 2)adi capac+ramona-100ron 3)sorin128+au-100ron 4)dani moldo-50ron 5)arycy+andreea-100ron 6)metalwarrior-50ron 7)rookie-50ron 8)nmurgu+nico-100ron Mesaj completat 1)lgxmedia-50ron 2)adi capac+ramona-100ron 3)sorin128+au-100ron 4)dani moldo-50ron 5)arycy+andreea-100ron 6)metalwarrior-50ron 7)rookie-50ron 8)nmurgu+nico-100ron 9)florin v+cineva-100ron 10)elena+nyt-100ron adica: -6 camere(12PATURI) formate din persoane care vin impreuna(iubiti,prieteni sau alte cele) -2 camere(4 PATURI) se vor ocupa de burlaci DECI,avansul a fost achitat de catre doritori,eu maine platesc avansul omului(maine intra ultimii bani),confirmarile au fost facut telefonic de toti cei care vor veni.eu luni va voi suna personal pe fiecare sa imi ziceti de cand veniti(joi sau vineri) ca acum am cam multe pe cap si sa daca imi ziceti acum uit.incepand cu acest moment cine mai vrea sa vina va ocupa frumos loc la cort in curte .VA MULTUMESC TUTUROR CA MA VETI ONORA CU PREZENTA. Mesaj completat plus de asta:RAZVINTE-CORT GEORGIAN-SALTEA VLADDYGO-CORT STEL ICE-CORT ARLEQUIN-CORT 20 de persoane(plus EU) pana acum.sa speram ca se vor mai hotari si alti viespari pana la urma sa vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Acum asteptam primavara sa ne dezamortim viespile si sa le pregatim de drumul spre BM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Gata, soare......sosesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 (editat) da de avatarul lu' asta ce ziceti???? O CUNOASTETI???? Editat Februarie 14, 2010 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 da de avatarul lu' asta ce ziceti???? O CUNOASTETI???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 da de avatarul lu' asta ce ziceti???? O CUNOASTETI???? WTFFFFFFFF????????????????????????? Stai ca am ceva de rezolvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Februarie 15, 2010 Autor Share Postat Februarie 15, 2010 eheheee, hai sa "ii facem curte vreo 20 de motoristi la usa sa se panicheze un pic" asta daca nu rezolvi pe cale amiabila... oricum, sa vezi ce naspa e cand iti copiaza concurenta un site intreg....si nu ai ce sa le faci ca nu ai platit drepturi de autor WTFFFFFFFF????????????????????????? Stai ca am ceva de rezolvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 (editat) Ravenitza, ce tanar esti.... si te mai cheama si Ionica, nici asta nu stiam Editat Februarie 15, 2010 de rookie22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Ravenitza, ce tanar esti.... si te mai cheama si Ionica, nici asta nu stiam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 baia mare ! here i come ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 baia mare ! here i come ! si uite asha.......se zice ca va iesi un mic chef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Radeti voi, bineee...lailor! Am rezolvat problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 si uite asha.......se zice ca va iesi un mic chef mic...?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Buey nene, in loc sa fiti fericiti ca aveti printre voi asa ceva, voi puneti paie fe foc?? Ravenitzo, lasa l mama sa se bucure si el, ca nu face nimic rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Radeti voi, bineee...lailor! Am rezolvat problema. Ce a zis fratele tau geaman, ce scuze ti-a bagat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 WTFFFFFFFF????????????????????????? Stai ca am ceva de rezolvat! E fanul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Buey nene, in loc sa fiti fericiti ca aveti printre voi asa ceva, voi puneti paie fe foc?? Ravenitzo, lasa l mama sa se bucure si el, ca nu face nimic rau. De ce nu ii trimiti o poza cu tine, ca sa si-o puna pe post de avatar... Ce a zis fratele tau geaman, ce scuze ti-a bagat? Fara frati da? ca nu sunt obisnuita cu asa ceva Cica a gasit poza pe google si nu a stiut ca eu sunt. E fanul tau Unul dintre ei.... (glumesc!) Am mutat discutia aici, pentru ca acolo eram Offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 mic...?!? tu hai numa aici sa vezi ce inseamna "mic" pe la maramu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 De ce nu ii trimiti o poza cu tine, ca sa si-o puna pe post de avatar... Pentru ca nu sunt pe invers. Dar daca era o fata, eram onorat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 (editat) deci....extras de cont cu sumele aferente trimise: 1)gherman lucian cornel(LGXMEDIA)-50ron 2)adrian mardale(ADI CAPAC)-100ron 3)bogdan marian sorin(SORIN128)-200ron 4)andreea preda(nevasta ARYCY)-100ron 5)dobre constantin cristian(ROOKIE22)-50ron 6)valentin nicolae(METALWARRIOR)-50ron 7)dumitrescu bogdan(NYT)-50ron 8)murgu nicolae(DARKBAY)-150ron 9)paun elena(RAVENITZA)-50ron bun.cam asta ar fi cu avansu`.va multumesc tuturor ca v-ati tinut de promisiuni ...am sa va rog sa va uitati pe lista de mai sus si sa imi spuneti cumva daca am notat ceva gresit. Editat Februarie 15, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Da bre', nu ai scris numele cu litera mare, si pentru asta ai de dat cate un kil de palinca la fiecare Hai primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate