arycy Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 c'est moi ! .... (asta e pentru cunoscatori ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 c'est moi ! .... (asta e pentru cunoscatori ) eu am un ochi si doua degete.......tot pentru cunoscatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 c'est moi ! .... (asta e pentru cunoscatori ) Egoistule si aici faci pe secretosul? Ma tot uit la poza aia si incerc sa imi dau seama de zambetul tau si al lui George... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 (editat) daca esti cuminte promitem sa iti aratam la BM live Editat Aprilie 29, 2010 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 daca esti cuminte promitem sa iti aratam la BM live Vreti sa fiu cuminte?! Sa imi doresc sa fiu cuminte?! Hm.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Vreti sa fiu cuminte?!Sa imi doresc sa fiu cuminte?! Hm.... @arycy:keep the secret bro @ravenitza:doar copii cuminti primesc "show"-uri si cadouri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 @arycy:keep the secret bro @ravenitza:doar copii cuminti primesc "show"-uri si cadouri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 @arycy:keep the secret bro @ravenitza:doar copii cuminti primesc "show"-uri si cadouri Cu cat ma lasati mai mult sa astept cu atat imi pierd mai tare interesul Bineee... Care mai vine la mare acum in weekend, poate ne vedem in 2 mai la o bere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Aprilie 29, 2010 Autor Share Postat Aprilie 29, 2010 c'est moi ! .... (asta e pentru cunoscatori ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 ....asta este cel care are un ochi si doua degete..adica c`est moi Mesaj completat Cu cat ma lasati mai mult sa astept cu atat imi pierd mai tare interesul Bineee... Care mai vine la mare acum in weekend, poate ne vedem in 2 mai la o bere.. `tuva mama voastra ce ciuda mi-e pe voi......ca de curgeau ceva bani la robinet asa stateam pe capul vostru pana pe la mare..la soare....fetitzele sunt goale..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 ....asta este cel care are un ochi si doua degete..adica c`est moi Mesaj completat `tuva mama voastra ce ciuda mi-e pe voi......ca de curgeau ceva bani la robinet asa stateam pe capul vostru pana pe la mare..la soare....fetitzele sunt goale..... Nus goale mai, nu imi completa statusul ca nu e asa cald sa fie goale...cel putin nu pe plaja George, ti-am zis ca ma duc la mare?! Maine plec...sa te sun de acolo sa iti zic cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 George, ti-am zis ca ma duc la mare?! Maine plec...sa te sun de acolo sa iti zic cum e? hmmmm...ai omis sa imi spui treaba asta....daca ma suni de acolo,promit solemn ca desi sunt pe antibiotice o sa desfac o bere rece si cu spume la gura....ca soacra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 (editat) subscriu si eu ! rece si cu spume ca soacra ups ! am apucat sa desfac deja 1 ..2,3, ca nu mai aveam rabdare Mesaj completat e cam liniste pe aici ,ati plecat toti la mare ?!? Editat Aprilie 30, 2010 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 subscriu si eu ! rece si cu spume ca soacra ups ! am apucat sa desfac deja 1 ..2,3, ca nu mai aveam rabdare Mesaj completat e cam liniste pe aici ,ati plecat toti la mare ?!? liniste liniste.....ori se motoreste la greu ori lumea s-a saturat de forum dupa 6 luni de forumizari intense si motorit zero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 liniste liniste.....ori se motoreste la greu ori lumea s-a saturat de forum dupa 6 luni de forumizari intense si motorit zero eh s-au saturat pe dracu ! sunt toti la mare in vama numa noi suntem cu 'dificultati' tu cu distanta , eu cu ...kinder surprise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 I'm back!!! George nu te-am sunat ca mi-era ca o sa mananci telefonul Super tare, soare, cald, nisip, mare, distractie... Fuck vreau inapoi!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orcul Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 eh s-au saturat pe dracu ! sunt toti la mare in vama numa noi suntem cu 'dificultati' tu cu distanta , eu cu ...kinder surprise ...cum adica... a fost o surpriza sau esti inca surprins? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 ...cum adica... a fost o surpriza sau esti inca surprins? inca nu am aflat sexul copilului asa ca , inca este kinder surprise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 I'm back!!! George nu te-am sunat ca mi-era ca o sa mananci telefonul Super tare, soare, cald, nisip, mare, distractie... Fuck vreau inapoi!!!!!!!!!!! da da daaaa........siguuur ..scuze scuze scuze ...si eu m-am distrat in stil morosenesc,dar parca ma tyragea de mana marea voastra ..vrei FUCK inapoi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 da da daaaa........siguuur ..scuze scuze scuze ...si eu m-am distrat in stil morosenesc,dar parca ma tyragea de mana marea voastra ..vrei FUCK inapoi? Diliule! S-ar putea sa mai trag o fuga, te sun si o sa iti para rau cand o sa auzi marea si o sa iti povestesc ce fac (nu fuck inapoi! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 eh s-au saturat pe dracu ! sunt toti la mare in vama numa noi suntem cu 'dificultati' tu cu distanta , eu cu ...kinder surprise Sic!!!! I'm back!!! George nu te-am sunat ca mi-era ca o sa mananci telefonul Super tare, soare, cald, nisip, mare, distractie... Fuck vreau inapoi!!!!!!!!!!! Dap....inapoooi!!!...Dar parca fara atata multime de oameni in Vama....Slava Domnului ca de acum lucrurile vor fi mai aerisite acolo fiindca de ast' 1 Mai a fost teroare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Diliule! S-ar putea sa mai trag o fuga, te sun si o sa iti para rau cand o sa auzi marea si o sa iti povestesc ce fac (nu fuck inapoi! ) ce is mai atatea haine pe tine ? unde is bikinii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Unde-o fi George?... : 2 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users) 2 Members: sorin128, arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Unde-o fi George?... : 2 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users) 2 Members: sorin128, arycy tanaaaaaaa...uiteeee-l....dommule sorin,imi scuzati nesimtirea de a fi intarazaiat,dar am mai gasit niste oi care au trebuit numarate,nu a suportat amanare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 ce is mai atatea haine pe tine ? unde is bikinii ? Sunt si poze mai "goale" dar nu le pot urca aici Bikini nu am avut ca nu mi-a trecut prin cap sa imi iau...dar next time nu mai scap ocazia. Oricum m-am bronzat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate